Na Slovensku začalo prenasledovanie kresťanov? TOTO je dôkaz! HNUSNÉ NÁPISY (FOTO)
03 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

Na oplotenie kostolíka sv. Alžbety Uhorskej v Banskej Bystrici boli namaľované nehorázne nápisy. O incidente na sociálnej sieti informovala farnosť a zverejnila aj fotografie so satanistickými symbolmi a nápismi. Veriacim a farnosti ostali oči pre plač. Začína prenasledovanie kresťanov na Slovensku?

"Nenávisť diabla voči nášmu kostolíku začína…nedajme sa," uviedla na sociálnej sieti farnosť a zverejnila fotografie, kostola sv. Alžbety Uhorskej v Banskej Bystrici.

Na oplotení boli namaľované satanistické symboly a nápisy "Hail Satan".

Neznášanlivosť kresťanstva a kresťanov všade vo svete silnie a "PROTI," sa ozývajú progresívci a liberálni už aj na Slovensku. 

Začína sa prenasledovanie kresťanov a boj o tradičné Slovensko? Alebo je to iba primitívny vandalizmus?

Poškodenie prebehlo v noci z pondelka na utorok tento týždeň.

FOTO:

Facebook | Kostol sv. Alžbety Uhorskej BB

Šéf RTVS Ľuboš Machaj aj o Igorovi Matovičovi! ODPADNETE!
Ešte stále nie je koniec! Šéf RTVS má ešte stále čo povedať! Nielen k vyhadzovu, ktorý nastal po odvysielaní prejavu predsedu opozičnej strany Smer Roberta Fica, dňa 17. novembra, ale aj k Igorovi Matovičovi (OĽaNO). Odpadnete, čo si o ministrovi... Čítať ďalej
03 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik