ŠOK! Bizarné, hulvátske správanie jedného z ministrov! "Ja nie som tvoj k*k*tko Boris..."
01 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

Motýliky vo farbe vreckoviek zastrčených vo vreckách značkových sák, alebo odvoz limuzínou a vládnym špeciálom so všetkým čo k tomu patrí ešte neurobí z nikoho inteligentného a empatického človeka. Reč je o jednom z ministrov, ktorý odporne vynadal v správe poslankyni NR SR. Išlo o bizarné, hulvátske správanie, ktoré má dohru! "Ja nie som tvoj k*k*tko Boris...," stálo v sms!

Súkromná komunikácia mala podľa portálu topky prebehnúť medzi ministrom a koaličnou poslankyňou.

A má dohru! Spôsob vyjadrovania ministra mala riešiť už aj koaličná rada, informujú Topky, ktoré majú k dispozícii celú komunikáciu, ktorá medzi ministrom a poslankyňou prebehla.

Rozhovor mal podľa nich začať prosbou poslankyne, ktorá píše ministrovi o rozhovore s nemenovaným starostom.

Poslankyňa mala žiadať ministra, či by nemohol prednostne riešiť situáciu kvôli migrantom zo Sýrie, ktorej čelí práve táto obec. 

Odpoveď ministra je šokujúca!

"A ty sa s kým bavíš? Sa preber," odpisuje o pol desiatej večer. "Ja nie som tvoj k*k*tko Boris," dodáva s tým, že ju obviňuje z úplatkárstva a pritom sa tvári ako panenka Mária. "Nepíš mi, dvíha sa mi z teba žalúdok," dodáva v sms minister, píšu Topky.

Ukrajinci poslali Von der Leyenovej odkaz: Tieto čísla môže zverejniť iba minister obrany alebo samotný prezident!
Ukrajincov rozzúrilo, že Ursula von der Leyen urobila vyhlásenie o viac ako 100 000 mŕtvych Ukrajincoch, ktoré podľa nich pochádza pravdepodobne z amerického zdroja. Predsedníčka EK Ursula von der Leyenová informovala o 100-tisíc zabitých a... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik