TOMU NEUVERÍTE! Dojímavé stretnutie po 12 rokoch
27 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Právnička z Británie Liz Eldridge svojmu synovi kúpila k narodeninám šteniatko Missie. To sa vo februári 2011 stratilo. Fenka sa po dlhých takmer 12 rokoch vrátila k svojim majiteľom.

V zúboženom stave po evidentne ťažkých rokoch, no návrat do láskavého domova z Missie nakoniec urobí šťastného psíka.

Ukradnutý border teriér

Eldridge vtedy verila, že Missie ukradli. Prehľadali s rodinou celý vidiecky región Hertfordshire, sledovali nespočetné množstvo stop a dúfali, že stále žije. Prešlo osem rokov a Eldridgeovci hľadanie nakoniec vzdali.

Pomohol mikročip

15. novembra neznámy muž našiel psa, ktorého priviedol k správcovi miestneho psieho útulku, až ho vrátili Eldridgeovcom. Denníka Metro potvrdil, že nájdený pes je Missie. Stalo sa tak vďaka  mikročipu, ktorý ešte šteniatku nechal implantovať chovateľ, u ktorého Eldridgeovci Missie kúpili.

FOTKY nevhodné pre slabé povahy! Polícia obvinila ženu za nelegálnu množiareň! Uhynuli viaceré šteniatka
Vyšetrovateľ Enviropolície oddelenia Nitra vzniesol obvinenie 44-ročnej žene z Hurbanova za pokračovací prečin zanedbania starostlivosti o zviera a za pokračovací zločin podvodu. Enviropolicajti zistili, že od septembra 2020 do marca 2021 mala... Čítať ďalej
19 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Žila v množiarni

Eldridgeovci boli zo stretnutia s Missie nadšení. Liz so smútkom poznamenala, že pes bol vo veľmi zlom stave a má podozrenie, že mohol byť roky zneužívaný. 

"Očividne bola neustále využívaná na chov a bola veľmi nervózna a bojazlivá, držali ju na reťazi a bili. Keď som jej chcela dať vôdzku, bola vydesená," povedala Eldridgeová pre Metro. Napriek veľmi zlému zaobchádzaniu za posledných 12 rokov si Missie pomaly začína uvedomovať, že tu je doma a v bezpečí.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik