Ruský tréner futbalovej reprezentácie na ROVINU o SLOVÁKOCH!
25 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Politika zasahuje kvôli situácii na Ukrajine aj do športu. Ten ruský má momentálne takmer všade vo svete STOP, ale Rusi nezúfajú až tak, ako by sa od nich možno očakávalo. Hľadajú náhradné riešenia a reprezentujú svoju krajinu naďalej. Platí to aj o ruskej futbalovej reprezentácii, ktorej tréner Valerij Karpin sa vážne a dosť nelichotivo vyjadril aj o slovenskej futbalovej repretentácii.

Tréner ruskej futbalovej reprezentácie Valerij Karpin odpovedal na otázky novinárov na tlačovej konferencii pred zápasom proti Uzbekistanu, informuje denník Pravda.

Karpin počas hodnotenia svojho súpera potopil Slovensko, ale spomenul aj iné krajiny.

„Myslíte si, že Uzbekistan je horší alebo slabší ako Slovensko alebo Slovinsko? Ja si to nemyslím. Možno je ešte silnejší. Na ihrisko nastupuje jedenásť futbalistov – Či sú z Cypru, Tadžikistanu, Slovinska či Slovenska, nie je v tom absolútne žiadny rozdiel. Napríklad v Uzbekistane je dosť futbalistov, ktorí hrajú v Európe. Je to tím s európskou mentalitou – nie sú tam žiadne rozdiely,“ povedal Karpin, podľa ktorého súpera netreba nikdy podceňovať.

Zápas medzi Ruskom a Uzbekistanom sa uskutočnil 20. novembra a výsledok 0:0 o ničom nerozhodol. 

NECHUTNÉ! Otec dobil migranta, ktorý znásilnil jeho šesťročnú dcéru. Hrozí mu vyšší trest ako oblude!
Po tom, čo vďaka masovej imigrácii Francúzsko zažíva nebývalé „kultúrne obohatenie“ a s tým spojený vzostup kriminality, museli médiá koncom októbra priznať ďalší otrasný incident. Otcovi znásilneného dieťaťa hrozí vyšší trest ako samotnému... Čítať ďalej
24 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik