ODPADNETE! Kapitán išiel "dohola"
24 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Šál Viktora Orbána na futbalovom zápase MS v Katare zdá sa, čerí vody slovenskej politickej scény ešte aj takmer týždeň po tom, ako ho Orbán vytiahol. Eduard Heger mu preto dnes podaroval šál so Slovenskými symbolmi. Na tom by nebolo nič čudné, keby tento nápad nepochádzal z vedenia Slovenskej národnej strany.

Predseda Andrej Danko a podpredsedníčka Dagmar Kramplová totiž uzavreli stávku, ktorej výsledkom je Dankova holá hlava.

Za všetkým hľadaj ženu

Ženu, konkrétne Dagmar Kramplovú, nájdete aj za vyholenou hlavou Andreja Danka 

Novinárom som včera povedal, že keby som bol vo funkcii dal by som Viktorovi Orbánovi na protest šál so Slovenskom. Naša podpredsedníčka Dagmar Kramplová sa usmiala a povedala: “Andrej, stav sa, že to Heger urobí v Košiciach.” Tak som sa stavil a prišiel som o vlasy," píše Andrej Danko na Telegrame. No a keďže presne to premiér v Košiciach urobil, Andrej Danko podľa vlastných slov bude musieť zvažovať, čo povie.

"Nemienim sa strihať každý mesiac," dodal.

V Košiciach sa zišli premiéri V4. POZRITE, čo si dovolil Heger! (GALÉRIA)
Predsedovia vlád krajín Vyšehradskej skupiny (V4) sa vo štvrtok stretli v Košiciach, kde sa koná samit v rámci slovenského predsedníctva vo V4. Ako TASR informoval Úrad vlády SR, rokovať budú najmä o aktuálnej situácii v Európe v súvislosti s... Čítať ďalej
24 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Pripomeňme si jeho slávne časy

Inšpiroval sa Eduard Heger?

"Všimol som si, že Viktor Orbán má starý šál, preto som mu dnes daroval nový." Uviedol na sociálnej sieti Heger a pripojil aj spoločnú fotografiu. 

Eduard Heger však nebol jediný, kto si všimol Orbánovu provokáciu s Veľkým Maďarskom na ozdobe Orbánovho krku. Rozhorčene reagovali Michal Šimečka, ale aj štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Andrej Stančík. 

Belousovovej jasné súvislosti

Poslednému menovanému Anna Belousovová pripomenula stretnutie vtedajšieho premiéra Igora Matoviča so zástupcami Maďarskej menšiny, medzi ktorými boli aj predstavitelia SMK. Tí premiérovi odovzdali Memorandum, ktoré jasne viedlo k územnej autonómii. 

"Keď na verejnosť prenikli informácie o tom, čo sa tam pieklo, Matovič sa, samozrejme, od všetkého rýchlo dištancoval. Ťažko by sa mu totiž vysvetľoval obsah Memoranda, ktoré mu maďarskí kamaráti z SMK priniesli. Toto ich Memorandum bolo totiž o jasnej autonómii južného Slovenska s cieľom jeho pripojenia k Maďarsku," pripomína Belousovová udalosti z júna 2020. 

Zdroj: FB Andrej Danko
Slovenská národná strana aj s jej šéfom Andrejom Dankom kritizujú očkovaciu lotériu presadenú Igorom Matovičom. Zdroj: FB / Andrej Danko
FOTO TASR – František Iván
Andrej Danko a Dagmar Kramplová
Andrej Danko a Dagmar Kramplová
Telegram Andrej Danko
Zdroj: Facebook Eduard Heger
Andrej Danko a Simona Frantová
Andrej Danko a Simona Frantová
Zdroj: FB/Simona Frantová
Andrej Danko a Dagmar Kramplová
Andrej Danko a Simona Frantová

Belousovová NEKOMPROMISNE: Matovič sa DIŠTANCUJE, Stančík VYKRIKUJE do tmy
Anna Belousovová (NaS) upozorňuje štátneho tajomníka ministerstva zahraničia Stančíka (OĽaNO), aby sa o "nárokoch" Viktora Orbána porozprával so svojim straníckym šéfom. Igor Matovič totiž v júni 2020 pri výročí Trianonskej zmluvy ešte ako premiér,... Čítať ďalej
23 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik