Nenávisť, intolerancia, nálepkovanie a vojnychtivosť, takí sú liberálni europoslanci!
24 | 11 | 2022 I Tibor Malý

Liberalizmus valcuje Európu do takej miery, že ten, kto má iný názor je pranierovaný a považovaný doslova za vyvrheľa. Liberáli, tváriaci sa ako najväčší demokrati, odsudzujú ľudí za nesúhlas s ich názorom odmietajúc všetky vecné argumenty a akékoľvek pokusy o diskusiu. Najhoršie všk je, že doslova presiaknutý je nimi aj európsky parlament, ktorý riadi celú EÚ.

Europoslanec Miroslav Radačovský je jedným z mála tých, ktorí v Štrasburgu disponujú zdravým rozumom a pri svojich krokoch tam sa riadia zdravým rozumom. Jeho názory však vadia niektorým euroliberálom, že sa znížili k tomu, aby sa mu vyhrážali. Od slov prešli k činom, ktoré sú síce zatiaľ iba „mierne“, naznačujú však, že je iba otázkou času kedy prikročia k niečomu „ostrejšiemu“. I to naznačuje, že liberáli nie sú až takí liberálni ako to o sebe hlásajú, ale že ich nátlak na uznanie ich pravdy hraničí s totalitou.

Daj Bože, aby sa tá ich super únia už rozpadla

„Po včerajšom hlasovaní v Európskom parlamente som dnes ráno na dverách svojej kancelárie v Štrasburgu našiel prilepený výhražný plagát,“ informuje hneď v úvode Radačovský, podľa ktorého tam došiel zriadenec, ktorý vraj musí dať tento plagát dole. „Odmietol som to s tým, že tam musí ostať aj s mnou pripojeným nápisom: „DO NOT TEAR DOWN. Keep it as a symbol of intolerance of the liberal hate, just because a person did not vote with the crowd” („NESTRHÁVAŤ. Ponechať ako symbol intolerancie liberálnej nenávisti, len preto, že človek nehlasoval so stádom“ – preklad). Občania Slovenska. To je tá ich bruselsko-progresívna tzv. liberálna sloboda. Nenávisť, intolerancia, nálepkovanie a vojnychtivosť. Ešteže sa neobjavujú s baseballovými palicami a výkrikmi „Poďme do nich!” ako to vybliakavali tzv. liberálni progresívci pred parlamentnými voľbami na Slovensku,“ pokračuje Miroslav Radačovský.

„Takto budú s Vami, občania Slovenska, zaobchádzať európski tzv. liberáli a ich slovenskí a iní kolaboranti a quislingovia, pokiaľ budete mať iný názor ako majú oni. A začína to nálepkovaním,“ píše v závere šéf strany Slovenský Patriot a vyzýva Slovákov, aby si zapamätali, koho budú voliť v riadnych voľbách a v eurovoľbách. „Slovensko, hlavu hore!“ končí svoj statuse slovenský europoslanec.

A Slováci sa opäť postavili za neho a aj oni „naložili“ bruselským „liberálom“

„To fakt sú tam takí poslanci bez chrbtovej kosti, sebareflexie, tolerancie a zdravého rozumu a úsudku. No zbohom, keď nám takí tupci chcú diktovať, ako máme žiť, či živoriť. To boli vyberaní podľa výšky IQ a úplatnosti, či podľa chorobopisu z psychiatrie. Daj Bože, aby sa tá ich super únia už rozpadla. A vďaka Bohu, že je tam ešte pár normálnych ľudí, ktorí však sú v menšine a tak toho veľa nenarobia,“ napísala Helen Vajglová.

Radačovský: Liberáli dostali strach! (VIDEO)
Podľa europoslanca Miroslava Radačovského by sa Európa mala vrátiť ku svojim koreňom, ktoré sú v patriotizme. A práve ten podľa neho prekáža európskym liberálom. Nový fenomén na vzostupe "Bruselskí centristi, hlásajúci akési myšlienky... Čítať ďalej
22 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

„Chrbtovú kosť mnohých europoslancov vytuningovanú svojimi ambíciami finančne ohodnotenú svojimi nadriadenými, pred ktorými sú v patričnom predklone cítime my všetci Európania, stratila kostnú dreň, je to iba masa americkej žuvačky z portfólia farmaceutických firiem, kde Ursula robí výtery, a pridáva k tomu svoj vlastný nemecký šarm, ktorý jej nalepila Merkelová, aby ju pretlačila na jej post, Nuž, ale namiešaný lak už nedrží, má kopec škrabancov, je proste starý a prežitý, nevyhnutná rekonštrukcia a návrat k starým európskym hodnotám: Ľudskosť, Rešpekt, Tolerancia, Sloboda vyjadrovania a M I E R!!!“ pridala Zita Weisskopf.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik