Uhrík o hlasovaní v europarlamente: Podľa týchto kritérií je TERORISTICKÝM ŠTÁTOM aj USA a UKRAJINA!
23 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

V EÚ som hlasoval proti označeniu Ruskej federácie za teroristický štát. Prečo? Ak by sme merali rovnakým metrom, tak teroristickými štátmi sú aj USA a Ukrajina, ktorá tiež napáchala zverstvá, konštatuje europoslanec Milan Uhrík (Republika) na sociálnej sieti. Progresívec Michal Šimečka (PS) naopak tlieska odsúdeniu "Putinovho terorizmu".

Teroristickými štátmi sú podľa tohto metra aj USA a Ukrajina

Dnes schválil europarlament uznesenie odsudzujúce Ruskú federáciu ako "teroristický štát". "To sa mi zdá byť už príliš. Ak by sme merali rovnakým metrom, tak teroristickými štátmi sú aj USA a Ukrajina, ktorá tiež napáchala zverstvá. Teroristickým štátom by mali byť aj naši "spojenci", ktorí zrejme podmínovali plynovod Nord Stream, aby musela EÚ nakupovať 3x drahší plyn z Ameriky. Mimochodom, všímajte si, ako sa okolo toho na Západe mlčí...," píše Uhrík.

Taktiež nesúhlasí so schválenou výzvou, aby "členské štáty EÚ zakázali úmyselné verejné schvaľovanie alebo popieranie ruskej vojenskej agresie a vojnových zločinov v AKEJKOĽVEK forme".

To už podľa europoslanca nebezpečne pripomína vznik ministerstiev pravdy. "Nie, tieto progresívne vyhladzovacie metódy, ktorými chcú čoraz viac zakazovať "akékoľvek" (hoci aj nepríjemné) prejavy na mňa neplatia. Všetci vieme, že chcú len čoraz väčšiu cenzúru. Vo všetkom!"

Celé uznesenie, ktorým sa Rusko označuje za "teroristický štát" vytvára legislatívny základ, aby v rámci "náhrady škôd" mohli skonfiškovať a zabaviť zablokované ruské aktíva v Európe.

"Myslím, že hlavne o to tu ide. Lebo normálnemu štátu sa zablokované aktíva len tak zhabať nemôžu. Ale "teroristickému štátu", to už áno..."Teroristický štát" možno predsa napadnúť, možno ho roztrhať, rozdeliť medzi okolité štáty... Teroristický štát je štát, ktorý nemá právo na existenciu. A to si o Ruskej federácii a ruskom národe naozaj nemyslím," uzavrel Uhrík.

NEVHODNÉ pre maloletých! Nové dôkazy o VOJNOVÝCH ZLOČINOCH Ozbrojených síl UKRAJINY (VIDEO)
Na internete sa objavilo nové video, v ktorom ukrajinskí militanti dobíjajú bezmocných zranených ruských vojakov. Existujú nové dôkazy o porušovaní Ženevského dohovoru militantmi Ozbrojených síl Ukrajiny. Na záberoch z nového videa natočeného... Čítať ďalej
23 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Europoslanec Šimečka to vidí úplne opačne

"Európsky parlament dnes oficiálne označil Rusko za teroristický štát. Rezolúciu, ktorá Rusko označuje za štát, ktorý terorizmus priamo používa a podporuje, sme s kolegami v EP schválili veľkou väčšinou takmer 500 hlasov," teší sa progresívec.

"Putinov režim a vojenská mašinéria na bojisku s Ozbrojenými silami Ukrajiny prehrávajú a aj preto sa čím ďalej tým viac uchyľujú k útokom na civilné obyvateľstvo a civilnú infraštruktúru," je presvedčený Šimečka.

Podľa Šimečku cieľ "Putinovho terorizmu je jasný – strachom zlomiť vôľu Ukrajincov vzdorovať jeho agresii, odoprieť civilnému obyvateľstvu čistú vodu, teplo, elektrinu v prichádzajúcej zime". 

GAUNER Šeliga – nevychovanec z košiara SOROSOVHO kindermenežmentu…a súvis s VRAŽDOU Kuciaka a Kušnírovej…
Šeliga v sobotu v rádiu Slovensko potvrdil svoju povesť nevychovanca v rozhovore s Jurajom Blanárom. Do politiky sa dostal Sorosovým výťahom ako člen Iniciatívy „Za slušné Slovensko“ (ďalej ISS). Postupne sa prejavili jeho negatívne charakterové... Čítať ďalej
23 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik