Politický analytik Baránek: Bojoval som za SLOBODU, nie ANARCHIU a svojvôľu! (VIDEO)
23 | 11 | 2022 I Emanuel Orban

Politický analytik Ján Baránek upozorňuje na nebezpečenstvo modernej progresívnej ideológie, ktorá k nám po roku 1989 prenikla aj na Slovensko. A to pod zámienkou slobody. Diktatúra LGBTI+, covidu, iného názoru na vojnu na Ukrajine je nám skvelým príkladom. November 1989 nebol o slobode klamať, marginalizovať a ostrakizovať, tvrdí analytik.  

Dekadencia hodnôt

Politický analytik Baránek porovnáva obdobie socializmu a kapitalizmu.  Ako antikomunista, antifašista nemá problém vyzdvihnúť  sociálnu a populačnú politiku bývalého režimu. Podľa neho Husákova populačná politika mala racionálny charakter. Máme sa od nej, čo učiť dodnes, tvrdí analytik. V súčasnosti generácia prakticky vymiera, rodí sa čoraz menej a menej detí. Kapitalizmus so sebou priniesol aj tzv. dekadenciu hodnôt. 

Klasickým príkladom je slávnostné podujatie na Námestí SNP v Bratislave, ktoré sa uskutočnilo 17. novembra. Na spomienkovom mítingu na november 1989 účinkovalo aj množstvo hudobných kapiel. Počas vystúpenia kapely Bez ladu a skladu účinkujúcim bolo premietané video, na ktorom sa bozkávali dvaja chlapi. Najhoršie na tom všetkom je podľa Baránka to, že sa deti na to pozerali a to v čase pred desiatou večer. Táto abnormálna erotická intimita rozhodne nie je v poriadku. Baránek na margo danej situácie tvrdí: Bojoval som za slobodu, nie anarchiu a svojvôľu." 

NEUVERÍTE! Fico odmietol PONUKU, ktorá sa NEODMIETA (VIDEO)
Fico rázne odmietol ponuku účinkovať v relácii V siedmom nebi. "Na tento lacný politický marketing sa neznížim!" Komerčná televízia JOJ manipuluje s emóciami divákov. Konkrétnym príkladom môže byť aj rodinná relácia V siedmom nebi, v ktorej často... Čítať ďalej
23 | 11 | 2022 | Emanuel Orban

K obmedzovaniu práv slobôd na Slovensku prispela aj tzv. covid pandémia 

Ľudia sa delili na očkovaných a neočkovaných, testovaných a netestovaných a pod. Naša zločinecká vláda podľa Baránka nemala žiadny problém zaviesť povinné celoplošné testovanie pre všetkých. Ak niekto začal konštruktívne kritizovať opatrenia terajšej vlády, automaticky sa stal  triednym" nepriateľom.

Skúsení lekári, skutoční odborníci citovaní aj v zahraničí boli marginalizovaní ako napríklad Bukovský, Hrušovský, Lakota, Pijak a iní. Hovorí Baránek. Obrovský hon na nich spustili nedoštudovaní aktivisti. Podobne ako na Luca Montagniera, nositeľa Nobelovej ceny za objav vírusu HIV,  za to, že očkovanie proti covidu považoval za obyčajný laboratórny experiment. 

Vojna na Ukrajine

Baránek dodnes nechápe prečo vypukla vojna na Ukrajine. Čo tomu predchádzalo, nikto to nevie relevantne zodpovedať. Baránek poukazuje na vyváženosť, ktorej musia dospieť aj naše médiá.  

„Ja som nikdy nebol rusofil. Ja nemám rád Rusov. Jedného člena z mojej rodiny, mojich predkov vyhodili z vlaku, ktorý išiel do lágru na Sibír. Môjmu dedovi a babke pobrali majetky na Ukrajine. Ešte stále tam mám mimochodom rodinu. No za to nemám krvavé oči, lebo pravdu nenájdem s krvavými očami," dodáva na záver Baránek. 

O čom bol a nebol môj "November 1989". - YouTube

Ján Baránek: Kde sú všetci vreštiaci aktivisti?
Vo februári sa v Českom meste Děčín odohrala krutá vražda, ktorej aktérmi boli dvaja žiarliví mladíci. Ich obeť pravdepodobne ani netušila, že je obeťou partnerského trojuholníka. Podľa polície obeť dvoch mladíkov pred smrťou neľudsky trpela. V... Čítať ďalej
12 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik