Alexandr Lukašenko prekvapivo pochválil Bidena!
21 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Bieloruský vodca Alexandr Lukašenko sa vyjadril k incidentu s raketou, ktorá dopadla na územie Poľska a prekvapivo pochválil amerického prezidenta Joea Bidena. "Nezdá sa to ako náhoda! Keď Ukrajinci odpálili raketu, v ukrajinskom vzdušnom priestore sa podľa neho nenachádzali žiadne ruské rakety," uviedol Lukašenko.

Incident s raketou, ktorá dopadla na územie Poľska sa zdá byť operáciou pod falošnou vlajkou, uviedol bieloruský prezident Alexandr Lukašenko. (Ide o vojenskú akciu, keď maskované jednotky vykonajú útok v mene iných síl – pozn. red. maďarského portálu Mandiner).

Bieloruský líder podľa BelTA vyjadril presvedčenie, že Bielorusko a Rusko odolajú tlaku Západu: „Som si istý, že aj Rusi si myslia, že útokom kolektívneho Západu odoláme z vojenského aj ekonomického hľadiska. V médiách prebieha mimoriadne tvrdá vojna,“ povedal Lukašenko podĺa portálu Mandiner.

"Nezdá sa to ako náhoda! Keď Ukrajinci odpálili raketu, v ukrajinskom vzdušnom priestore sa podľa neho nenachádzali žiadne ruské rakety," uviedol Lukašenko.

Lukašenko o reakcii amerického prezidenta Joea Bidena, ktorý priznal, že raketa nepochádza z Ruska – povedal: „...Biden urobil dobre, uznanie si zaslúži“.

„Vedú proti nám tvrdú vojnu. Tento príklad je výpovedný. Rýchlo sa potkli a cúvajú ako zlodeji. Téma už na Západe z titulkov vypadla. No, to je len začiatok," dodal bieloruský vodca-

"Poliaci a Ukrajinci ľutujú, že nešlo o ruskú raketu," uviedol tiež Lukašenko.

„Potrebujú provokáciu, eskaláciu. Preto sa musíme starať o našich ľudí a našu ekonomiku. Ekonomika je stredobodom všetkého. So silnou ekonomikou nás žiadna vojna neodradí,“ skonštatoval podľa maďarského portálu Mandiner, bieloruský prezident.

Kadyrov prehovoril: Títo pekelní psi dostanú, čo si zaslúžia
Čečenský vodca sa ozval .Reaguje na šokujúci prípada z Ukrajiny o ktorom informovali mnohé média pred niekoľkými dňami. Ukrajinci mali zabiť takmer tucet ruských vojnových zajatcov. O celom incidente dodnes koluje sieťami video. Ukrajinský... Čítať ďalej
21 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik