Robert Fico: ODMIETAME, ABY BOLO SLOVENSKO RIADENÉ AKO ZOOLOGICKÁ ZÁHRADA
16 | 11 | 2022 I Emanuel Orban

Vláda predvádza totálny chaos. Prezidentka sa teší jej krokom, pretože koalícia podporuje dodávky zbraní na Ukrajinu, nenávidí Rusko a nedokáže vyriešiť migračnú krízu na Slovensku. Riešenie je jednoduché, predčasné voľby. Terajšia riadiaca moc sa musí zosypať ako domček z karát, lebo inak zbohom Slovensko, myslí si predseda strany Smer-SD Robert Fico.

Zloženie parlamentu mi pripomína zoologickú záhradu

Čaputová a Matovič sa navzájom potrebujú. Tí dvaja sa jednoducho našli. Slovo referendum im naháňa obrovský strach: 

„Prečo to referendum nemohlo byť 29. októbra ? Prečo sa tak strašne boja toho, že ľudia prídu a povedia stačilo tejto vlády. A vláda je rozbitá. Parlament je nefunkčný, to je zoologická záhrada. To nie je parlament, čo sa tam deje. Je evidentné, že to nezvládajú. Súčasne robia všetko pre to, aby nebolo možné zorganizovať predčasné parlamentné voľby,“ uviedil Robert Fico v rozhovore, ktorý zverejnil na sociálnej sieti.

Fico zdôrazňuje, že prezidentka vyzývala na zmenu Ústavy vo veci skráteného volebného obdobia a zrazu o tom už nehovorí z logického dôvodu, pretože potrebuje chrániť za každú cenu Igora Matoviča. 

Život ľudí ju podľa Roberta Fica nezaujíma.

Opozičný politik na margo danej veci dodáva: „Ja takúto prezidentku nepotrebujem. My potrebujeme prezidentku, ktorá bude stáť za ľudmi a nebude stáť za Matovičom. Suverénom moci je ľud a nie vláda, lebo potom už nežijeme v demokracii."

Podľa Fica jediným riešením sú predčasné voľby. 

Minister vnútra Roman Mikulec (OĽANO) podľa Fica nedokáže ustrážiť  šesťkilometrovú hranicu medzi Maďarskom a Slovenskom, nelegálni migranti sa nám tu voľne pohybujú, nayvše je o nich vynikajúco postarané.

Terajší šéf migračného úradu Ján Orlovský kedysi viedol Nadáciu otvorenej spoločnosti, ktorá je napojená na Georga Sorosa, tvrdí Fico.

Všetko do seba napokon podľa neho logicky zapadá.

Fico na záver dodáva: „Prečo nám ani jeden migrant neprešiel, pretože Robert Kaliňák robil každodenné manévre na hraniciach s Maďarskou republikou. A všetci migranti, ktorí prichádzali cez Maďarsko mali v tých telefónoch. Joj tam nechoďte. Tam vás chytia, tam vás zatvoria, choďte radšej cez Rakúsko alebo neviem kadiaľ.“

www.hlavnydennik.sk/2022/11/13/smer-sd-caka-snem-otazka-volebneho-lidra-je-uz-vyriesena

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik