Melicher DRSNE: MIMONI Heger s Naďom sú absolútne MIMO REALITY!
17 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Po dvoch rokoch vlády OĽaNO má Slovensko už len polovičnú suverenitu a demontovanú ochranu vzdušného priestoru! Upozorňuje na to vo svojom statuse politológ a podpredseda Mladých sociálnych demokratov (MSD) Igor Melicher. Čo hovorí Heger s Naďom je absolútne mimo reality.

Nemáme kontrolu nad svojim vzdušným priestorom

"Vlastný dom sme darovali susedovi a odsťahovali sme sa do nájomného bytu známeho, ktorým nám dal zmluvu len na jeden rok. Navyše sme sa vzdali suverenity nad kontrolou svojho vzdušného priestoru, ktorý sme odovzdali prostredníctvom nevýhodnej zmluvy do rúk USA," konštatuje Melicher v reakcii na paniku okolo incidentu v Poľsku.

Podľa politika v momente, ako sme uzemnili všetky naše stíhačky sme ochranu nášho vzdušného priestoru kompletne prenechali Českej republike.

"Asi nejak takto by sa dalo popísať, čo spravila Slovenská republika pod vedením OĽaNO so svojím vzdušným priestorom a systémami protivzdušnej obrany. Slovensko sa vzdalo svojich vlastných zbraňových systémov, tie čo máme sú tu dočasne v rámci pôžičky," pripomína.

Slováci sú obeťou INFORMAČNEJ VOJNY zo strany vlastnej VLÁDY!
Dnes namiesto ospravedlnenia počúvame od zbabelých vládnych politikov a zbabelých novinárov, že je jedno, či to bola ruská raketa alebo nebola, na vine je aj tak Rusko, skonštatoval vo svojom statuse historik a politický analytik Eduard Chmelár.... Čítať ďalej
16 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Podľa Melicherových slov nemáme kontrolu nad svojim vzdušným priestorom, negarantujeme ochranu nášho vzdušného priestoru. V skratke - stratili sme suverenitu a obranyschopnosť.

"Potom všetkom sa na tlačovú besedu postaví Heger s Naďom, na ktorých absolútne sedí, že sú mimoni, pretože to čo hovoria, je absolútne mimo reality," okomentoval stredajšu tlačovú besedu sociálny demokrat. A k svojmu statusu na facebooku priložil aj video z predmetnej tlačovky.

"Nech sa páči, predseda vlády SR Mimoň Heger."

Poľská hanba?

K incidentu sa vyjadril pre české Parlamentní Listy aj analytik Štěpán Kotrba. "Najdôležitejšie z celého incidentu je zistenie, že poľská protilietadlová obrana spí alebo je vypnutá. Inak by musela okamžite štartovať protiraketa. Čo nie je práve lichotivá správa o poľskej armáde."

Ak je takto pripravená aj česká protilietadlová obrana, tak Melicherove obavy môžu byť opodstatnené.

Niekto sa za oceánom jadrovej vojny neboji
USA veria, že jadrový výbuch v Európe Američanom neuškodí. Minister Mayorcas, povedal, že ak dôjde v Európe k jadrovému výbuchu, Američanom to neublíži. No a čo? Prípadný jadrový výbuch v Európe by nemal negatívne dôsledky na zdravie... Čítať ďalej
16 | 11 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik