Slováci sú na hranici chudoby a politici riešia TOTO?! Cigánikovej vyjadrenie vás POBAVÍ
15 | 11 | 2022 I Tibor Malý

S „netradičným“ problémom sa pasuje aj Slovensko, ktoré zrejme chce v „liberalizácii“ dobehnúť „vyspelý“ Západ. Svoj názor na niečo, čo odporuje logike a prírode vyjadril v statuse šéf Život Národná strana Tomáš Taraba, ku ktorému sa pridali aj poriadne „naštartovaní“ Slováci. Kontrovala mu aj liberálka Janka Bittó Cigániková(SaS).

Azda nikto nepochybuje o tom, že muž je muž a žena je žena najmä z fyziologického hľadiska. Že to niektorí jedinci vo svojich hlavách vnímajú ináč, teda že muž sa cíti akoby v tele ženy a naopak, je zvrátené a proti prírode. Ešte zvrátenejšie je však to, že týmto ich tvrdením presviedčajú aj ľudí okolo seba, z ktorých im niektorí túto ich „teóriu“ aj uveria. Liberalizácia zašla v tejto veci až tak ďaleko, že takto „nepochopení“ ľudia sa obracajú na súdy, ktoré im, div sa svete, vyhovejú! Tak, ako slovenský Najvyšší správny súd, ktorý riešil prípad týkajúci sa zmeny pohlavia. Najvyšší správny súd SR totiž vo svojom rozhodnutí zrušil rozsudok Krajského súdu v Banskej Bystrici a zamietol správnu žalobu, ktorou sa žalobkyňa (muž) domáhala ochrany svojich práv proti opatreniu matriky v meste Zvolen.

Nepovažuje sa ani za ženu, ani za muža

„Žalobkyňa“ v roku 2019 požiadala matriku, aby zapísala do príslušnej evidencie, okrem iného, aj zmenu jej pohlavia z mužského na ženské. Matrika žiadosti ale žalobkyne nevyhovela s odôvodnením, že u žiadateľky nedošlo k ukončeniu zmeny pohlavia chirurgickým zákrokom. Najvyšší správny súd sa však s takýmto právnym názorom orgánu verejnej správy, resp. krajského súdu nestotožnil, pretože „žalobkyňa“ síce podľa neho v žiadosti o zmenu pohlavia adresovanej matrike nepriložila doklad o chirurgickej zmene pohlavia, ale všeobecne záväzná právna úprava SR neurčovala, akými dokladmi sa u žiadateľa preukazuje zmena pohlavia pre účely realizácie zmien v matrike! Zdá sa vám také niečo šialené? To určite aj je, ale vedzte, že podobný problém riešili i v susednej Českej republike.

www.hlavnydennik.sk/2022/11/06/ten-kto-hlasa-ze-prisiel-na-svet-ako-orol-ale-teraz-je-vevericka-je-neskonale-hlupy-tvrdi-hrackarstvo-dracik

Ústavný súd Českej republiky sa zaoberal ústavnou sťažnosťou sťažovateľa, ktorou sa domáhal vyslovenia porušenia jeho ústavných práv z dôvodu, že sa identifikoval ako neutrálne pohlavie. Príslušné orgány Českej republiky totiž nevyhoveli jeho žiadosti na zmenu rodného čísla. Sťažovateľ sa narodil ako osoba s mužským pohlavím. S mužským pohlavím sa však v súčasnej dobe neidentifikuje, pričom sa nepovažuje ani za ženu, ani za muža, ale za osobu tzv. neutrálneho pohlavia. Chce, aby nebol spojovaný s mužským pohlavím, avšak v prípade nutnosti voľby medzi mužským a ženským pohlavím (pokiaľ nebude možné vybrať si neutrálne pohlavie) chce, aby bol vnímaný skôr ako žena. Operatívnu zmenu pohlavia však sťažovateľ nepodstúpil. Bum bác...

Preoperovaný chlap nebude nikdy ženou

Na takéto niečo sú však Slováci nepripravení a zrejme ani nikdy nebudú, hoci... „Kolíkovej Správny súd rozhodol, že na zmenu pohlavia netreba aby muž vypadal ako žena, teda netreba operáciu. Takže navrhneme zákon, že to bude treba,“ napísal v krátkom statuse poslanec Národnej rady a šéf Život Národná strana Tomáš Taraba, pod ktorým sa rozprúdila skutočne parádna diskusia. A Slováci doslova žasli z toho, čo v súčasnej pre nich doslova žalostnej situácii nimi volení poslanci riešia. „Toto riešiť v čase keď ľudia sú na hranici chudoby???“ nechápala Zem Zdenka. „Svet sa úplne zbláznil,“ pridala Darina Mosná, ktorá je spolustraníčkou autora statusu. „Toto treba jednoznačne zastaviť. Toto nemá s toleranciou nič spoločné. A čím menej chcú oni tolerovať naše názory a postoje, tým viac sa stávam menej tolerantný voči ich názorom a požiadavkám ja. A verím, že nie som sám. Keď som menšina, nemôžem sa chovať ako keby som väčšina. A ak chcem žiť v pokoji, musím sa prispôsobiť väčšine. Tak to bolo odjakživa,“ konštatuje Ľuboš Paták.

Ozvala sa aj Cigániková

Tá napísala na sociálnej sieti síce krátky, no to vtipnejší status na vyjadrenie T. Tarabu. "Som fascinovaná, ako často a intenzívne sa dokáže poslanec Taraba zaoberať genitáliami iných ľudí. Najnovšie chce zákonom zakázať tranzíciu bez chirurgického zákroku."

www.hlavnydennik.sk/2022/11/02/nutite-nas-akceptovat-nieco-co-nie-je-normalne-hovori-gyimesi-natvrdo-video

Idioti chcú opäť poraziť zákony prírody

„Ja len by som bol zvedavý, ako by sa cítili kompetentné dámy, ktoré pretláčajú tu chorú politiku o LGBT, že keby na dámske WC prišiel chlap s tým, že on sa cíti ako žena, lebo síce je muž, ale je žena, a boli tam tieto dámy alebo ich dcéry... Či by boli aj v tom momente s tým OK. Toto by ma veľmi zaujímalo, ale tu by asi platila dvojmetrová politika a v tomto prípade pánovi už v očiach videli, že tento muž nie je žena, ale odporný úchyl...,“ pridal svoj názor František Oravec. „Takže stačí, keď chlap sa bude cítiť ako žena, oficiálne ho vyhlásia za ženu. Keď to takto bude pokračovať, tak za pár rokov v športe samé chlapoženy budú súťažiť a deti sa budú rodiť zadkom,“ smeje sa nad tým celým Andrea Polomová. „To je choré. Meniť si pohlavie na základe svojho pocitu? Ráno muž, poobede žena a večer? Budem ani ryba, ani rak. Idioti chcú opäť poraziť zákony prírody,“ pridáva Oľga Cizová. „Toto riešite z peňazí daňových poplatníkov? Ako keby nebolo na Slovensku oveľa viac závažných problémov. Chorá spoločnosť,“ krúti nad tým celým hlavou Roman Mačovský.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik