Do Mikluca bije už aj Hlas- SD. Pozrite, čo tvrdí Eštok (VIDEO)
15 | 11 | 2022 I Emanuel Orban

Minister vnútra Roman Mikulec (OĽANO) je rekordér v počte svojich škandálov. Stačí si spomenúť na manipuláciu policajných vyšetrovaní prostredníctvom nasadenia kajúcnikov, machinácie pri verejnom obstarávaní podivuhodných zákaziek a najnovšie absolútne nezvláda manažovanie migračnej krízy. Dnes sa odvoláva v Národnej rade už po ôsmykrát. Uvidíme, či opozícia bude úspešná a konečne zosadí ho z uvedeného postu.

Slovensko demokratickou krajinou nie je 

V demokratickej krajine by už dotyčný minister dávno skončil.

Opozičný poslanec, generálny manažér strany Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok tvrdí: „V štandardnej demokratickej krajine, ktorou Slovensko bohužiaľ za vlády Igora Matoviča nie je, by už Roman Mikulec na svojej stoličke dávno nesedel a vôbec by sme nemuseli už ôsmykrát ho odvolávať, ale už po prvom odvolávaní by sám podal demisiu a nemuseli by sme tu takto byť dnes.“

Strana Sloboda a solidarita by si mala jasne ujasniť, kam patrí, či je skutočne opozičná, alebo sa na ňu len hrá. Všetko je napokon v ich rukách.

„Uvidíme, aké budú počty v parlamente. Kolegovia z SAS uprednostnili Dubaj pred prácou, takže uvidíme aj ako my sa dohodneme v opozícii vo veci hlasovania, či to urobíme dnes alebo počkáme na to, aby kolegovia z SAS sa mohli vyjadriť a byť konečne nie natvrdlou, ale tvrdou opozíciou a hlasovať za odvolanie pána Mikulca,“ konštatuje na záver Eštok.

www.hlavnydennik.sk/2022/11/08/matus-sutaj-estok-kope-do-mikulca-ma-na-to-dovod-video

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik