Nová hviezda internetu! SUNNY slušný papagáj baví Slovákov
31 | 10 | 2022 I Alica Kočišová

Nová hviezda sociálnych sietí? SUNNY slušný papagáj má na Facebooku až 26-tisíc sledovateľov, ktorých zabáva svojimi vtipnými, ale slušnými hláškami. Sunny sa so svojim majiteľom dohaduje na dennom programe, rozdáva pusinky, dožaduje sa ďalšej kávičky alebo v inom videu sa mu aj drzo vyhráža, keď ešte nechce ísť spať.

"Ideme ku babke?" pýta sa Sunny, neskôr sa posťažuje, že ho všetko bolí.

Jeho pán mu navrhne masáž, za ktorú ale bude musieť papagáj zaplatiť.

Aby sa platbe vyhol, Sunny navrhne: "Ideme sa ľúbiť."

Majiteľ sa však nedá odbiť a pýta od papagáje peniaze.

"Škandál" - vyhŕkne vták.

Milé rozhovory medzi majiteľom papagája a rozkošným Sunnym bavia Slovákov, ktorí sa v komentároch rozplývajú nad konverzáciami zohratej dvojky. 

Martin Jakubec sa rozbehol! Výsledok volieb mu nevychádza a bez neho na primátorskej stoličke Bratislava ako metropola skončila!
Boli voľby zmanipulované a zvíťazili Vallo a Droba v Bratislave podvodom? Podľa speváka šlágrov a neúspešného kandidáta na primátora hlavného mesta Martina Jakubca áno. Svoje tvrdenia opiera aj o hoax kolujúci sociálnymi sieťami o 70-minútovej... Čítať ďalej
31 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

"Opováž sa! Ukľudni sa, ukľudni..." - reaguje Sunny na výzvu ísť spať.

Inde sa zas dožaduje kávičky, lichotí svojmu majiteľovi, ktorého oslovuje miláčik a v dobrej nálade jednoducho oznámi, že je šťastný.

Zo zverejnených videí a fotiek srší láska a porozumenie tejto zábavnej dvojice, ktorá sa skutočne našla.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik