Prekvapivé výsledky prieskumu! Dzurinda späť do politiky? TOTO asi nečakal
23 | 10 | 2022 I Alica Kočišová

Prieskum agentúry FOCUS pre reláciu televízie Markíza Na telo, ktorý zisťoval dôveru opýtaných smerom k Mikulášovi Dzurindovi, priniesol zaujímavé výsledky. Expremiér by sa do politiky chcel vrátiť, výsledky prieskumu ho však určite nepotešia.

Stránka tvnoviny.sk priniesla informáciu, podľa ktorej ohlásil Mikuláš Dzurinda svoj záujem o vytvorenie projektu, ktorý by zjednocoval stredopravé strany, hlavne tie mimoparlamentné. Podľa prieskumu mu však dôveruje len veľmi málo voličov.

Putinov vodca žoldnierov spustil náborovú kampaň
Putinov vodca žoldnierov sa verejne zapojil do vojny. Je koniec skrývaniu. Jevgenij Prigožin vystúpil z tieňa a priznal, že založil a prevádzkuje ruskú žoldniersku organizáciu Wagner Group. Jevgenij Prigožin sa doteraz verejnosti vyhýbal,... Čítať ďalej
23 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Dzurindovi úplne alebo skôr dôveruje len 13 percent opýtaných respondentov, len ďalších 6 percent z nich nevedelo odpovedať a až 81 percent respondentov vyjadrilo svoju nedôveru.

Najvyššiu dôveru mu prejavili voliči strany SaS. Prikláňa sa k nemu 34 percent opýtaných, pričom 62 percent mu nedôveruje.

Spomedzi voličov KDH Dzurindovi dôveruje 33 percent a nedôveruje 67 percent.

Voliči strany OĽaNO sa vyjadrili, že 30 percent mu dôveruje, 57 percent však nie. 

Z podporovateľov Progresívneho Slovenska až 57 percent mu nedôveruje a dôveru mu vyjadrilo len 29 percent opýtaných. 

Percená vyjadrujúce dôveru postupne klesajú pri voličoch ostatných strán: Sme rodina len 20 percent, Hlas 8 percent, Smer 5 percent, Republika 2 percentá. 

Strelec navštevoval školu, ktorá čelí obžalobe. Je riaditeľka homofóbna?
Škola, ktorú navštevoval vrah, čelí žalobe. Bývalý zamestnanec tvrdí, že ho prepustili pre jeho orientáciu. Bola za tým homofóbia riaditeľky školy pre mimoriadne nadané deti? Bývalý ekonóm Ladislav Makó, ktorý pracoval a bol neskôr prepustený zo... Čítať ďalej
23 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik