Erik Kaliňák: "Pán Heger, vláda je vládou, lebo vládne!"
12 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Neveril by som, že premiérovi Hegerovi budem musieť ja vysvetľovať podstatu vládnutia," vysvetľuje Erik Kaliňák a necháva vláde odkaz. Strana SMER - SD prichádza s konštruktívnym opatrením, ktoré Erik Kaliňák predstavil na tlačovej besede, prostredníctvom ktorej odkázal vláde Eduarda Hegera.

"Pán Heger, vláda je vládou, lebo vládne. Ak vláda nevládne, tak skončila a musia prísť predčasné voľby. Opozícia ešte nikde na svete nevládla za koalíciu," uviedol Erik Kaliňák.

"Ktokoľvek či už z vlády, alebo z médií, kto dnes hovorí o zodpovednosti opozície je absolútne mimo. A nechápe politickej realite. Igor Matovič svojím štýlom vládnutia za dva a pol roka totálne zruinoval koalíciu a musí zato zaplatiť politickú daň Keďže sa odmieta odlepiť zo stoličky ministra financií, musia prísť predčasné parlamentné voľby," dodal Kaliňák.

Norbert Bödör nevie z čoho je obvinený!
Nitriansky podnikateľ Norbert B., obžalovaný v kauze Dobytkár, v stredu pred senátom Špecializovaného trestného súdu (ŠTS), pracovisko Banská Bystrica vyhlásil, že nikdy nespáchal žiadny trestný čin a nelegalizoval príjmy z trestnej činnosti.... Čítať ďalej
12 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Po správnosti by mala podľa Erika Kaliňáka celá opozícia najbližšie tri mesiace blokovať parlament, aby nebola Národná rada uznášania schopná a prezidentka podľa Ústavy Slovenskej republiky mohla vládu rozpustiť. Opozícia si ale podľa neho uvedomuje, že sme v zložitej dobe a preto prichádza s konštruktívnym opatrením:

"Aby vláda predstavila jasný plán opatrení s presným finančným krytím a my sme potom pripravený rokovať o podpore týchto opatení výmenou za predčasné parlamentné voľby," tvrdí Erik Kaliňák.

"Ak to vláda so svojimi siláckymi rečami odmietne, bude niesť plnú zodpovednosť za všetko, čo sa najbližšie mesiace na Slovensku udeje. Bude ju niesť iba ONA," skonštatoval v závere príspevku na sociálnej sieti.

Greta Thunbergová je späť! Sú veci, ktoré jej až tak, ako v minulosti nevadia
Po dlhšej odmlke je Greta späť. Teraz tvrdí, že Nemecko urobilo chybu, keď sa vzdalo jadrovej energie kvôli uhliu. To, aby sa Nemecko zameralo na uhlie, keď už má jadrové elektrárne, považuje za zlý nápad. Zrejme jej už jadrová energia nevadí až... Čítať ďalej
12 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik