Blaha o statusoch ministra obrany: Bude sa aj teraz Naď vytešovať?
10 | 10 | 2022 I Eka Balaskova

Poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD) na pozadí aktuálnych udalostí v rusko-ukrajinskom konflikte pripomína ministrovi Naďovi, že Slováci chcú a potrebujú mier.

Fakt im to nedochádza?

"Aj teraz sa bude Naď vytešovať? Aj teraz bude vešať stupídne statusy o tom, aký je terorizmus skvelý? Vojnovým štváčom, ako je Naď, stále nedopína, že každá akcia má svoju reakciu. Tlieskali, keď ukrajinskí teroristi zavraždili Dariu Duginovú. Tlieskali, keď teroristi zničili Nord Stream. Tlieskali, keď teroristi odpálili Kerčský most. Ale nedošlo im, že keď Rusko takisto pristúpi k teroristickému vedeniu vojny, potom budeme v ohrození všetci a všade. Toto je ich cieľ?" Pýta sa nahnevane Blaha.

Slováci zodpovednosť nenesú

"Nechápu, že špirála teroristického násilia nič nerieši? Že terorizmus nie je zábava? Že svojimi nezodpovednými vyhláseniami ohrozujú nás všetkých? Považujem za vrchol neľudskosti, že vysokí ústavní činitelia Slovenskej republiky, vrátane Čaputovej, Hegera či Naďa, nekriticky podporujú teroristický režim na Ukrajine. Dovoľte, aby som za seba a verím, že za drvivú väčšinu Slovákov, oznámil do sveta, že Slováci nenesú zodpovednosť za hlúpe a agresívne vyjadrenia Čaputovej či Naďa," vyhlasuje poslanec.

Minister obrany sa teší z TERORISTICÝCH útokov! To sme teda dopadli, tvrdí opozícia
Včerajší výbuch, ktorý dočasne zastavil dopravu na Kerčskom moste odhalil charakter ministra obrany SR, Jaroslava Naďa. Jeho nevhodné reakcie si podali viaceré osobnosti. Dva statusy Jaroslava Naďa "Ak je niečo podobné schopný zverejniť ústavný... Čítať ďalej
09 | 10 | 2022 | Eka Balašková

Nechceme vojnu

"Slováci odmietajú terorizmus a nikdy sa nebudú zabávať nad teroristickými činmi. Nechceme vojnu, nechceme násilie, nechceme eskaláciu. Ostro odsudzujeme ukrajinské teroristické útoky a rázne odmietame, aby nás rusofóbne monštrá na čele štátu zaťahovali do vojny proti Rusku. Pripomíname Naďovi a ďalším nezodpovedným krikľúňom staré známe príslovie - akými zbraňami bojuješ, takými zbraňami zhynieš.  Neželáme si, aby z nás rôzne Čaputové a Naďovia robili terč vo vojne, ktorá sa nás netýka. Ohrozujú aj našu bezpečnosť a bezpečnosť našich detí," pripomína Blaha.

Terorizmus je zlo

"Neexistuje preňho ospravedlnenie a ak sa k nemu ukrajinská junta uchyľuje, stáva sa z nej doslova teroristický štát. Slováci nikdy nebudú podporovať teroristické režimy. Slováci chcú mier. Počuješ, Naď? Mier!" Uzatvára Ľuboš Blaha.

Karol Lovaš o Naďových statusoch: Tento politický ADOLESCENT urobil HANBU pred celým svetom!
Vraj svetoví! Ak si ministerka obrany Českej republiky Jana Černochová oblečie tričko s nápisom „Fuck you Putin" a minister obrany Slovenskej republiky Jaroslav Naď okomentuje horiaci Kerčský most slovami: „Keď si praješ na 70. narodeniny tortu a... Čítať ďalej
09 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik