Matúš Šutaj Eštok: Poslucháči Slovenského rozhlasu dnes opäť museli ostať v šoku
08 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

"Matovičove diskusie by mali byť iba po 22:00 hod. a s hviezdičkou," myslí si Matúš Šutaj Eštok (HLAS - SD), poslanec NR SR.

Igor Matovič (OĽaNO), bol hosťom diskusnej relácie RTVS Sobotné dialógy. 

Matúš Šutaj Eštok tvrdí, že sledovanie diskusií Igora Matoviča predstavuje vážne ohrozenie duševného zdravia slovenského národa.

"Médiá by mali mať viac starostlivosti o svojich poslucháčov a divákov, lebo raz sa to neskončí dobre," vysvetľuje Matúš šutaj Eštok.

"Napríklad takí poslucháči Slovenského rozhlasu dnes opäť museli ostať v šoku," píše Šutaj Eštok.

Výber šéfa ÚVO sprevádza rozpor v protikorupčnom imidži
Premiér Eduard Heger (OĽaNO) sa veľmi rád prezentuje ako človek s maximálne transprarentným konaním. Realita je však taká, že nejedna z jeho nomínácií svedčí o niečom inom. Aktuálne sa rozhoduje o šéfovi Úradu na verejné obstarávanie (ÚVO). Čo má... Čítať ďalej
08 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

Matovič mal v RTVS terapeutické sedenie

"Zapli prijímače s nádejou, že sa od ministra financií dozvedia aspoň jedno konkrétne opatrenie pri drastickom zdražovaní, alebo aspoň odpoveď na otázku, koľko budú od nového roka platiť za energie. Namiesto toho počuli záznam z ďalšieho terapeutického sedenia Igora Matoviča, plného klamstiev, vyplakávania, hľadania nepriateľov, rozoštvávania spoločnosti a obviňovania z neschopnosti všetkých okrem seba," komentuje vystúpenie Igora Matoviča v RTVS, Šutaj Eštok.

"Odporúčam preto všetkým médiám, aby pred každou ďalšou Matovičovou diskusiou odvysielali oznam, že nasledujúca relácia nie je vhodná pre citlivé povahy a môže vážne ohroziť duševné zdravie divákov," dodáva Šutaj.

"Prípadne sa môžu televízie rozhodnúť, že tieto debaty sa budú vysielať len po 22. hodine a budú po celý čas označené hviezdičkou. Je to lacnejšie a jednoduchšie, ako poskytovať neodkladnú zdravotnú starostlivosť všetkým, ktorým sa po slovách Igora Matoviča urobilo nevoľno," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok.

Peter Cmorej z SaS: Matovič musí zo stoličky preč! Existuje aj krajná možnosť ako ho odtiaľ dostať
Ak sa nenájdu iné možnosti, ako dostať lídra OĽANO Igora Matoviča zo stoličky ministra financií preč, jednou z možností sú aj predčasné voľby. V diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy to povedal poslanec parlamentu Peter Cmorej (SaS). Nemyslí si... Čítať ďalej
08 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik