Šokujúce zistenie Ľuboša Blahu: Vraždu ruskej novinárky Duginovej zosnovali Ukrajinci
07 | 10 | 2022 I Emanuel Orban

Podpredseda strany Smer-SD Ľuboš Blaha prichádza so šokujúcim zistení, ktoré sa týka vraždy ruskej novinárky Darye Duginovej z augusta 2022. V danej veci informuje vo videu na Telegrame.

Poďme do nedávnej histórie

Ruská novinárka Darya Duginová zomrela pri chladnokrvnom bombovom útoku 20. augusta 2022 neďaleko Moskvy. Hlavná príčina jej fyzickej likvidácie súvisela s jej otvoreným názormi na rusko-ukrajinskú vojnu, ktoré rozhodne nevyhovovali ukrajinským tajným službám. Mimochodom dotyčná zavraždená osoba bola dcérou ultrakonzervatívneho politika, sociológa a filozofa Alexandra Dugina.

Putin nazýva vraždu Darye Duginovej "odporným, krutým zločinom"
Ruský prezident Vladimír Putin sa po prvýkrát vyjadril k vražde politického komentátora Darye Duginovej, ktorá bol v sobotu zabitá pri bombovom útoku neďaleko Moskvy. Putin v pondelok vyjadril sústrasť rodine a nazval jej smrť "odporným, krutým... Čítať ďalej
22 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

Pravda a mier nakoniec musia zvíťaziť

Ruská novinárka Darya Duginová bola zavraždená podľa amerického denníka New York Times Ukrajincami. Túto informáciu potvrdzujú aj americké tajné služby, ktoré označujú vládnuci režim prezidenta Volodymyra Zelenského za teroristický napokon podieľajú sa na jeho priebehu ukrajinskí banderovci a skorumpovaní oligarchovia. Ako tvrdí aj poslanec NR SR Blaha.

Najhoršie na tom je, že slovenská vláda ho bezbreho podporuje. Taktiež aj prezidentka Čaputová, ktorá robí Zelenskému roztlieskavačku. Blaha na margo danej situácie uvádza: „V liberálnych médiách sa šíria konšpiračné teórie, že dcéru filozofa Dugina si Rusi zabili sami, pričom samotné americké tajné služby ukazujú prstom na samotnú Zelenského vládu. To vážne chce Slovensko posielať ďalej zbrane teroristom, ktorí vraždia nevinné ženy, zbláznili sa už všetci. Ja viem, že Čaputovej je všetko jedno, Slovensko kolabuje a ona si robí výletíky na Maltu,… Madam chcela vidieť Maltu, lebo ona si prezidentský úrad poplietla s cestovkou a ešte tam roní slzy nad smrťou maltskej novinárky, no teroristická vražda ruskej novinárky ju nezaujíma. Pritom nemá nepriamo v tom prsty aj ona sama, ked podporuje teroristický režim na Ukrajine...“pýta sa poslanec Blaha.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik