Matovič: Vydieranie SaS sa jednoducho nevydarilo
03 | 10 | 2022 I Eka Balaskova

Igor Matovič (OĽaNO) zdá sa, celkom nechápe situáciu, ktorá vládne na slovenskej politickej scéne. Svedčí o tom jeho tvrdenie o "zromantizovaných" predčasných voľbách.

Nechce sa im do kriminálu

"Nestíham sa čudovať, ako sa vrece roztrhlo s vyznávačmi predčasných volieb. To, že po nich túži mafia z HlasoSmeru, OK, majú strach z kriminálu. To, že po nich túžia desiatky tisíc kolaborantov mafie, ktorí sa rôznym spôsobom na rozkrádaní uneseného Slovenska podielali, OK, majú suchoty," píše Igor Matovič na sociálnej sieti.

Google pamätá

"Ale to, že k predčasným voľbám začínajú burcovať inak demokraticky príčetní ľudia, OK nie je. To naozaj si niekto príčetný myslí, že predčasné voľby niekedy na jar, na vrchole historickej inflácie, energetickej krízy, vojny za hranicami … v čase vybičovaných emócií, môžu priniesť lepšiu vládu? Nemôžu a neprinesú. História to vie, Google pamätá," pripomína minister financií.

Juraj Šeliga: Jednoduchá otázka zostala bez odpovede
V relácii RTVS O 5 minút 12 sa v nedeľu stretli aj Juraj Šeliga, poslanec NR SR, podpredseda strany Za ľudí a Mária Kolíková, poslankyňa NR SR (SaS). Šeliga adresoval bývalej ministerke spravodlivosti jednoduchú otázku, na ktorú však odpoveď... Čítať ďalej
02 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Čo teda predčasné voľby prinesú

"Predčasné voľby prinesú bez najmenších pochýb ústavnú väčšinu mafie z HlasoSmeru s Mazurekom so všetkými hrôzostrašnými dôsledkami. Nesnívajte o inom. Dva a pol ročný prepnutý lynč OĽaNO a vlády prinesie svoje ovocie... a predčasné voľby sú k nemu len skratkou. Skúste sa, prosím, mienkoovplyvňovači zmieriť s tým, že ďalšie vydieranie SaS sa jednoducho nevydarilo, dobrovoľne si sadli do opozície a úplne dobrovoľne s mafiou z HlasoSmeru teraz bijú bandu. Netlačte len kvôli ich hlúposti Slovensko v ústrety nešťastiu," prihovára sa zástancom predčasných volieb predseda OĽaNO.

Slová, slová, slová

"Pred povolebnou katastrofou nás za tejto situácie (dúfajme) zachránia len riadne voľby a dovtedy poctivá práca vlády bez vnútornej opozície, hádok, vydieraní a červených čiar," uzatvára Matovič.

Prieskum! Prajú si občania predčasné voľby, dovládnutie súčasnej vládnej koalície alebo úradnícku vládu?
Šesťdesiat percent Slovákov je za predčasné voľby. Voliči ktorej strany si prajú predčasné voľby najviac, zverejnila agentúra FOCUS pre reláciu televízia Markíza, Na telo s Michalom Kovačičom. "Najviac si prajú predčasné voľby voliči Republiky, a... Čítať ďalej
02 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik.