MUDr. Michal Piják volá po spravodlivosti!
02 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová

MUDr. Michal Piják, reaguje na newsfilter zverejnený v Denníku N dňa 20. decembra 2021. Tvrdí, že pokiaľ ide o neho, nič z toho čo sa v článku píše nie je pravda a osoby, ktoré sú zodpovedné za šírenie týchto nehoráznych klamstiev s cieľom ostrakizovať a zosmiešňovať menované osoby, musia byť za to spravodlivo potrestaní.

Krajina potrebuje lekárov a nie šamanov, je podľa MUDr. Michala Pijáka názov pamfletu,ku ktorému sa na sociálnej sieti Dr. Piják vracia a v ktorom sa uvádza: 

"Pandémia koronavírusu priniesla Slovensku ďalšiu prelomovú udalosť: Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou začal preverovať prvých piatich lekárov, ktorí podľa úradníkov svojimi vyjadreniami ohrozujú zdravie pacientov.Je možné, že na konci tohto postupu prídu niektorí z lekárov o lekársku licenciu a o možnosť liečiť," cituje Michal Piják na sociálnej sieti Denník N, z článku Newsfilter: Boris Kollár chce zatvárať seniorov a otvárať reštaurácie, zverejnený dňa 20.decembra 2021.

Piják poukazuje na to, ktoré mená lekárov boli v článku uvedené:

"Známe mená. Zoznam mien nie je veľkým prekvapením, pretože sčasti ide o populárnych hostí všetkých možných dezinformačných médií. Štefan Hrušovský, Andrej Janco, Ján Lakota, Peter Lipták a Michal Piják predstavovali v poslednom čase veľmi malú časť lekárov, ktorí na rozdiel od svojich kolegov bagatelizovali covid, spochybňovali rúška či opatrenia proti šíreniu choroby, odrádzali ľudí od očkovania alebo ich navádzali na preukázateľne zlú liečbu. O čo menšinovejší názor prezentovali, o to hlučnejšie to robili," cituje ďalej Michal Piják. 

Juraj Šeliga sa bude ešte radiť o odvolávaní Igora Matoviča, György Gyimesi je presvedčený, že zbytočne
Koaličný poslanec zo strany Za ľudí Juraj Šeliga sa poradí so straníckymi kolegyňami, ako sa v utorok (4. 10.) zachovajú pri odvolávaní Igora Matoviča (OĽANO) z funkcie ministra financií. Uviedol to v nedeľnej diskusnej relácii RTVS O päť minút... Čítať ďalej
02 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Dr. Piják pripomína, že za spáchanie trestného činu nebezpečného elektronického obťažovania hrozí trest odňatia slobody až na tri roky

"Pokiaľ ide o mňa, nič z toho, čo sa píše v článku nie je pravda. Osoby, ktoré sú zodpovedné za šírenie týchto nehoráznych klamstiev s cieľom ostrakizovať a zosmiešňovať menované osoby, musia byť za to spravodlivo potrestaní," píše MUDr. Michal Piják.

"K vyjadreniam ostatných ostrakizovaných kolegov sa neviem vyjadriť, lebo som nesledoval všetky ich aktivity, ale je pravdepodobné, že sú na tom pdobne ako ja," dodáva.

"Ak je niekto z návštevníkov tejto stránky právnik, alebo sa vyzná v zákonoch budem rád, keď sa k tomu vyjadrí," prosí v závere príspevku na sociálnej sieti MUDr. Michal Piják.

Varovanie pre USA
Ak sú Spojené štáty zapojené do výbuchov plynovodov Nord Stream a Nord Stream 2, Rusko môže paľbu opätovať. Podľa komentátora National Review Antonia Wrighta, Moskva v reakcii na agresiu pravdepodobne zaútočí na americkú infraštruktúru.Vážnou... Čítať ďalej
02 | 10 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik.