Ľuboš Blaha: Dnes to bolo dobroždružstvo! Veronika Remišová skoro od zlosti zjedla stôl
02 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Dnes to bolo dobrodružstvo  - hodinu pred reláciou sedím doma pri telke a bum, o chvíľu utekám do Markízy. Robertovi Ficovi všetci želáme skoré uzdravenie.Po 10 rokoch opäť na Markíze - ste mali vidieť tie zvädnuté tváre, keď som sa tam objavil. Remišovej by si sa krvi nedorezal," zhodnotil na sociálnej sieti Telegram, Ľuboš Blaha (SMER - SD), poslanec NR SR účasť v televízii Markíza, v relácii Na telo s Michalom Kovačičom.

Veronika Remišová sa durdila

"V relácii som sa na Veronike výborne zabával - juj, ako sa durdila, keď som jej pripomenul, že je vyštudovaná bábkoherečka, skoro od zlosti zjedla stôl. Ona sa tam dnes kompletne opustila - raz sa na mňa dokonca oborila, že čo si to dovoľujem hlásiť sa o slovo. Pôvabné. Ja len, že toto stretnúť v noci na ulici, hádžem peňaženku a utekám preč," uviedol Blaha na sociálnej sieti Telegram.

Ľuboš Blaha je rád, že mohol povedať nasledovné:

"Som rád, že som dnes mohol povedať, že Slovensko malo vetovať sankcie proti Rusku, lebo nám ubližujú. Že sme mali robiť to, čo Orbán. Že M. Lučanského zabili a pravda raz vyjde najavo. Že v Bruseli si s Hegerom vytreli podlahu a na Slovákov sa vykašľali.  Že kolabuje celé Slovensko a musí nastúpiť ulica. Že Matovič je psychiatrický pacient," skonštatoval Blaha na sociálnej sieti Telegram.

Prieskum! Prajú si občania predčasné voľby, dovládnutie súčasnej vládnej koalície alebo úradnícku vládu?
Šesťdesiat percent Slovákov je za predčasné voľby. Voliči ktorej strany si prajú predčasné voľby najviac, zverejnila agentúra FOCUS pre reláciu televízia Markíza, Na telo s Michalom Kovačičom. "Najviac si prajú predčasné voľby voliči Republiky, a... Čítať ďalej
02 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik.