Nový minister školstva je už známy!
22 | 09 | 2022 I Alica Kočišová

Meno nového ministra školstva je prezradené.

Slavomír Partila, riaditeľ Strednej odbornej školy služieb a priemyslu sv. Jozafáta v Trebišove si zasadne do opusteného kresla, do ktorého dlho hľadali náhradu za Branislava Gröhlinga.

Ako uvádza denník pravda.sk, premiér Eduard Heger chcel najprv počkať, kým sa prezidentka Zuzana Čaputová vráti zo Spojených štátov, aby jej mohol meno nového ministra školstva oznámiť ako prvej. To, že po dohode trojkoalície ponuku na pozíciu ministra prijal, potvrdil denníku samotný Partila. Tiež uviedol, že prostredie cirkevnej školy, z ktorej na ministerstvo prichádza, nebude mať na jeho ministerský post vplyv. 

Jeho nomináciu denníku potvrdil už skôr aj nemenovaný vysokopostavený predstaviteľ koalície. 

Rezort dočasne viedol premiér Eduard Heger po tom, čo sa post ministra školstva uvoľnil po odchode exministra Branislava Gröhlinga (SaS). Ten na Partilovu nomináciu reagoval s tým, že výber takejto kvalifikácie ne vedenie ministerstva je podľa neho zvláštny.

Šutaj Eštok sa otvorene pýta: Išli by Kolíková, Záleská a Repa do basy?
Poslanec NRSR Matúš Šutaj Eštok (Hlas) si vo svojom statuse na sociálnej sieti posvietil na veľkú hanbu štátu. Ukázalo sa podľa neho, že Kolíková, Záleská a Repa nekonali v súlade so zákonom a štát sa musel ospravedlniť. Šutaj Eštok tvrdí, že... Čítať ďalej
22 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!
Redakcia jedného z najčítanejších denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik