Čo zdedila Dagmar Havlová po Karlovi Gottovi?
17 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Sedem rokov pôsobila Aneta Stolzová (40) tak trochu ako ochranný štít Karla Gotta (†80). Po spevákovej smrti pokračovala v týchto službách jeho rodine. Koncom júna sa rozhodla skončiť a venovať sa iným projektom. Dlho jej to nevydržalo, teraz je novou pravou rukou Dagmar Havlovej (69).

Chvíľu robila v PR oblasti

Po odchode z Bertramky pracovala Stolzová ako vedúca PR oddelenia veľkého knižného nakladateľstva. Potom prišla ponuka, aká sa neodmieta. 

Hokejová legenda Fetisov ďakuje Slovensku
Mnohí z nás si spomínajú na legendu ruskej Sbornej komandy Viačeslava Fetisova. Dnes šesťdesiatštyriročný hokejista pochválil nedávne rozhodnutie SZĽH. Pondelkové rozhodnutie Výkonný výbor SZĽH začiatkom týždňa rozhodol, že Patrik Rybár, Adam... Čítať ďalej
16 | 09 | 2022 | Eka Balašková

„Oslovila ma Dagmar Havlová , či by som pre ňu nechcela pracovať v marketingu jej nadácie Vízie. Veľmi si jej ponuku vážim,“ povedala denníku Aha! Stolzová. Havlová je "krstnou mamou" knihy Úžasnejšia za 2 týždne od českej výživovej a nutričnej poradkyne Gabriely Peacockovej žijúcej v Británii. 

Spokojná je aj Havlová

„Aneta je u mňa zatiaľ jednou nohou, ale som rada že ju mám. Vo Vízii pracujeme iba tri a práce na rôznych projektoch je naozaj dosť, takže pomôže aj tam,“ zverila Aha! Havlová. Herečka a bývalá prvá dáma sa úlohy "krstnej mamy" knižky ujala s radosťou. Kniha sa totiž dotýka aj témy, ktorou sa v rámci svojej nadácie zaoberá od čias, kedy jej na rakovinu hrubého čreva umrel otec. 

"Pretože práve zdravá výživa môže odvrátiť toto genetické zaťaženie obyvateľstva v krajinách, ako je tá naša.“ dodala Havlová.

Belousovová: Čakať na zázrak nestačí
Pri pohľade na trio "skrúšene" kľačiacich najvyšších ústavných činiteľov sa nad príhovorom biskupa Judáka sociálnej sieti zamyslela aj Anna Belousovová (NaS). Vychádza jej z toho jediné - urobiť zázrak je na každom z nás. Odkaz na Fatimské... Čítať ďalej
17 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik