Hokejová legenda Fetisov ďakuje Slovensku
16 | 09 | 2022 I Eka Balašková

Mnohí z nás si spomínajú na legendu ruskej Sbornej komandy Viačeslava Fetisova. Dnes šesťdesiatštyriročný hokejista pochválil nedávne rozhodnutie SZĽH.

Pondelkové rozhodnutie

Výkonný výbor SZĽH začiatkom týždňa rozhodol, že Patrik Rybár, Adam Húska, Michal Čajkovský. Christian Jaroš, Michal Krištof, Adam Liška, Samuel Buček a Július Hudáček napriek tomu, že podpísali kontrakty s klubmi z ruskej KHL nebudú potrestaní dištancom v reprezentácii. Na Slovensku medzi sponzormi, ale aj v zahraničí medzi hráčmi či novinármi sa zdvihla vlna nevôle, zmluvu so zväzom chce dokonca prehodnocovať aj Ministerstvo školstva, ktoré má "pod palcom" aj šport. Na protest proti tomuto kroku sa postavil aj člen výboru SZĽH Michal Handzuš, ktorý odstúpil zo svojej funkcie.

Slovenský hokej pod tlakom: Hráš v Rusku? Podporuješ teror na Ukrajine!
Politika do športu nepatrí, myslí si väčšina športových fanúšikov. Tých väčšinou zaujímajú výkony športovcov. Nie vlajka štátu, ktorý reprezentujú. Nemyslí si to však každý. Hriešnici Húska, Rybár, Čajkovský, Jaroš, Buček, Liška a Krištof - to sú... Čítať ďalej
12 | 09 | 2022 | Eka Balašková

Ťažká irónia

„Nechajte šampióna odpočívať, to je jeho pozícia. Chcem sa poďakovať Slovensku za to, že zavolajú hráčov z Ruska, bravo. A nech si tento chlap oddýchne, asi má inak nabrúsený mozog, môžeme s ním len sympatizovať. Podivný chlapík," cituje Fetisovove slová Nový čas. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik