Heger sa pochválil: Na energetickú krízu konečne prinášame riešenie
06 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Čelíme najväčšej energetickej kríze od druhej svetovej vojny a rastúcim cenám a my prinášame ďalšie efektívne riešenie, ako nájsť úspory v spotrebe energií, presviedča Slovákov na sociálnej sieti premiér Eduard Heger.

Dobré správy nesmú zanikať - ideme obnovovať rodinné domy, predstavil najnovší plán vlády na pomoc občanom v energetickej kríze Heger.

"Plán obnovy a odolnosti SR nie sú len reformy, ale aj atraktívne investície. Preto sme dnes spustili prvé dve výzvy v sume 30 miliónov eur na obnovu rodinných domov. Celkovo máme k dispozícii 500 miliónov eur, takže časom budú pribúdať ďalšie výzvy, ako môžete obnoviť váš dom," pochválil nápad premiér.

Podľa Hegera by sme vďaka tomu do roku 2050 mohli znížiť spotrebu energie v budovách až o 40 %. "V časoch, kedy čelíme najväčšej energetickej kríze od druhej svetovej vojny a rastúcim cenám, prinášame ďalšie efektívne riešenie, ako nájsť úspory v spotrebe energií."

"Znížením spotreby energie dokážeme znížiť našu závislosť od palív z Ruska a zároveň zmierniť dopady zmeny klímy," schvaľuje premiér prevratný nápad.

Cigániková zúri: Fušerina v cene 1,3 miliardy eur!
Za takúto fušerinu by musel Matovič odstúpiť aj v banánovej republike! Igor Matovič otvorene priznáva, že bagrom pretlačené krúžky sú absolútne nedomyslené a nerealizovateľné. Na to sme upozorňovali už dávno pred schválením jeho balíka, konštatuje... Čítať ďalej
06 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik