Koniec veľkej lásky: Ruska opúšťa manželka
05 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Stačili jej iba tri roky, aby požiadala o rozvod! Exminister a bývalý majiteľ Markízy Pavol Rusko, ktorý si odpykáva trest odňatia slobody tak dostal ďalšiu ranu osudu. Ďalšie manželstvo sa mu končí. O téme informuje portál pluska.sk.

Vyzerá to tak, že vyše desať ročný vzťah Pavla Ruska (59) a Henriett Heger (42) sa končí. Majiteľka modelingovej agentúry podala na súd v Pezinku žiadosť o rozvod. Tieto informácie pre portál čas.sk potvrdila modelingová agentúra. 

Krátko potom, čo sa televízny magnát a exminister hospodárstva Pavol Rusko rozlúčil so svojou dlhoročnou manželkou Vierou, sa zoznámil so sympatickou  Henriett Heger. 

V dobrom aj zlom?

Heger stála pri Ruskovi aj v časoch, keď mal už na krku obžalobu z objednávky vraždy svojej bývalej obchodnej partnerky a falšovania zmeniek Markízy. Len pár mesiacov pred vynesením rozsudku si povedali svoje „áno“.

Pavol Rusko je odsúdený v prípade falšovania zmeniek spolu s Mariánom Kočnerom na 19 rokov väzenia. A tak sa zdá, že predstava manželstva na diaľku je prestala vyhovovať.

Plačková porodila syna!
Zuzana Plačková alias Queen (31) už v júni odtajnila pohlavie vytúženého bábätka - chlapček dostal meno Dion. Jej manžel René Strausz plakal šťastím, pretože si synčeka veľmi prial. A teraz už sa môžu radovať v troch, píše český Blesk. Grécky boh... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik