Poslúchnite našu radu! (VIDEO)
23 | 08 | 2022 I Milan Laca

Podoljak vyzval Rusko, aby dobrovoľne demontovalo Krymský most

Otázka demontáže krymského mosta nie je legálnym ani nezákonným účelom. Všetko, čo je postavené na území Krymu bez povolenia Ukrajiny, je nezákonné. Ako zdôraznil poradca vedúceho kancelárie prezidenta Ukrajiny Michailo Podoljak, Rusko ho môže dobrovoľne rozobrať. 

Preč s ním!

Ukrajinský predstaviteľ vysvetlil, že most viedol k narušeniu ekológie a ekonomiky polostrova a diskusiu o tejto otázke označil za právne korektnú. Navyše, partneri kyjevského režimu budú túto pozíciu, podľa neho,  podporovať. Ako bude  most zničený, to je iná vec. Ale Rusko by ho mohlo dobrovoľne zlikvidovať. „Bude fantasticky správne, ak ich prinútime zlikvidovať všetky nelegálne vojenské základne, mosty a tábory na udržanie vlastných jednotiek na území Ukrajiny,“ uzavrel Podoljak.  Vyhlásil, že technológia likvidácie mosta je druhoradá záležitosť.

Z histórie mosta

 

...a žiadne rokovania 

Zelenského  poradca tiež označil súhlas ukrajinských úradov s mierovými rozhovormi za víťazstvo Ruska. Podoljak poznamenal, že Kyjev nemá dôvod rokovať s Moskvou.

Svet sa ozaj zbláznil: Predseda SNS ide rokovať s Maďarmi!
Andrej Danko, predseda mimoparlamentnej SNS sa vybral na stretnutie s kolegami z maďarskej politickej scény. Informoval o tom na svojich sociálnych sieťach priamo z odpočívadle v Tatabányi. Som tu, lebo s Maďarmi nás veľa vecí rozdeľuje "To, čo... Čítať ďalej
22 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik