Karol Farkašovský: „Aj kakať aj maľovať sa nedá“
14 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

„Aj kakať aj maľovať sa nedá“ - B. Kollár. Oceňujem úprimnosť predsedu parlamentu, ktorý sa touto hlboko filozofickou pravdou dnes blysol v diskusii Ta3. Okrem úprimnosti a prostorekosti je zaujímavé ako urputne sa snaží byť za dobrého aj pre koalíciu aj pre opozíciu," myslí si Karol Farkašovský.

V príspevku na sociálnej sieti hodnotí Borisa Kollára (Sme rodina), predsedu parlamentu, ktorý diskutoval v politickej relácii na TA3 s expremiérom Robertom Ficom (Smer - SD).

Ocenil úprimnosť

Predseda parlamentu Boris Kollár sa podľa Farkašovského blysol úprimnosťou.

"Okrem úprimnosti a prostorekosti je zaujímavé ako urputne sa snaží byť za dobrého aj pre koalíciu aj pre opozíciu. Našiel na to geniálny spôsob – vystupovať opozične v rámci koalície. Ale len tak veľmi opatrne, aby nerozpútal revolúciu vo svojom košiari a náhodou priamo nepovedal ani o jednom koaličnom partnerovi nič zlé. Už teda vieme ako vyzerá moderná zásadovosť v slovenskej politike," ironizuje bývalý novinár.

Boris Kollár priznal, že koalícia nezvláda vládnutie! Diskutoval s Robertom Ficom
Rokovanie o budúcnosti štvorkoalície bude ešte ostré. V nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike to pripustil predseda Národnej rady SR a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár. O možnosti predčasných volieb uviedol, že sa do toho "absolútne... Čítať ďalej
14 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ešte stále tu máme dve egá

"Ak tá predstieraná revolučnosť zájde na hranu, vždy je na preklenutie pripravená formulka o dvoch egách, ktoré sa nevedia dohodnúť,“ pripomína Farkašovský.

Budú rokovania pokračovať?

"Ale čo užitočné sme sa dozvedeli je, že rokovania budú pokračovať. Nevedno s kým, lebo minister Sulík ide budúci týždeň na dovolenku. Počas hlbokej vládnej krízy je to ozaj povážlivé. Alebo možno ani nie, keďže „šaškári“ už dávno majú rozhodnuté. Že nanovo sa maľovať nebude, takže ostáva iba tá druhá činnosť z Kollárovej úprimnej životnej filozofie," zisťuje bývalý poslanec za SNS.

Bonmot na záver

"Potom sa ale verejnosť právom pýta – načo a pre koho hrajú toto divadlo. Načo predlžujú agóniu Slovenska. Alebo platí múdrosť, ktorú nám zanechal Milan Lasica – „ide o to, aby každý vedel o čo ide..?“ pýta sa Farkašovský.

Je to isté - nahradia nás roboty!
Asi to poznáte. Voláte do spoločnosti, kde sa ozve príjemný hlas. Ten vás vyzýva, aby ste podľa toho, čo potrebujete, na svojom telefóne stlačili príslušnú číslicu. Ešte pred dvadsiatimi rokmi na to potrebovali telefonistu, či sekretárku. Magazín... Čítať ďalej
14 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik