Jozef Lenč: V rozhovore s Naďom sú dezinformácie
11 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Lož ako pracovná metóda Igora Matoviča je podstatou jeho pôsobenia v politike.Jaroslav Naď to všetko zhrnul, pospájal, poľutoval sa a kritikov poslal späť do lavíc v rozhovore pre Nko. V rozhovore, v ktorom je toľko dezinformácie, že by sa naň a hybridné hrozby mal pozrieť Odbor pre hybridné hrozby MO SR," myslí si politológ Lenč a zhodnotil aj omnoho viac.

Matovič, hnutie OĽaNO, lži a nenávisť

"Za ostatné desaťročie, počas ktorého obohatil slovenskú politiku o Kuffov, Kuriakov či Juraja Gyimesiho sa viackrát ukázalo, že so lžou, podobne ako s nenávisťou radi pracujú viacerí jeho zamestnanci. A je jedno či sú bývalí, (Juraj z SaS) alebo súčasní. V tejto zručnosti špeciálne vyniká minister obrany, ktorý už týždne citovo vydiera Slovensko, že už naozaj odíde z politiky a súčasne presviedča, že OĽaNO je najdemokratickejšia strana na svete. A samozrejme za všetko môže SaS. Teda Sulik, len on povaluje vlády, chce predčasné voľby a súčasne byt na ranči v Austrálii. Všetko naraz a hneď," myslí si politológ Jozef Lenč.

"Jaroslav Naď to všetko zhrnul, pospájal, poľutoval sa a kritikov poslal späť do lavíc v rozhovore pre Nko. V rozhovore, v ktorom je toľko dezinformácie, že by sa naň a hybridné hrozby mal pozrieť Odbor pre hybridné hrozby MO SR," dodáva.

Je rozhodnuté? Naď vysvetlil postoj k požiadavke SaS o odchode Igora Matoviča
Jaroslav Naď vyvolal nedávno veľký rozruch svojim vyjadrením, že zvažuje odchod z politiky, pretože je z nej znechutený. Koaličná kríza vrcholí a bola aj hlavnou témou rozhovoru, ktorý priniesol Denník N. Naď vysvetlil svoj postoj a postoj OĽaNO k... Čítať ďalej
11 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Richardovi Sulíkovi odchod z vlády vyhovuje

"Richard Sulík robí politiku tak, ako za Radičovej vlády a môžete sa opýtať mnohých vtedajších lídrov, že on už dávno predtým, ako bola reálna koaličná kríza, hovoril niekde na chate na Orave, že chce, aby Radičovej vláda padla, a chce predčasné voľby, že budeme to zdôvodňovať eurovalom. Nakoniec sa to podarilo a tú vládu položil," vyjadruje sa Lenč aj k Richardovi Sulíkovi (SaS), ministrovi hospodárstva.

"A teraz znova prišiel s tým, že chce z koalície odísť, lebo mu to percentuálne a preferenčne vyhovuje. A dáva si ako výhovorku Igora Matoviča, pričom to, že sa oni dvaja nemajú radi, vieme všetci. To nemôže byť dôvod na to, aby povalil vládu v najťažšom období, ktoré Slovenská republika vo svojej histórii mala: s vojnou, s energetickou krízou, s infláciou, so všetkými problémami, ktoré dnes sú. Preto, že Richard Sulík chce odísť z vlády, dostáva krajinu do situácie s menšinovou vládou," konštatuje Lenč v závere príspevku, ktorý zverejnil na sociálnej sieti.

SaS chce, aby Igor Matovič odišiel z vlády, inak podajú všetci ministri z SaS demisiu. Termín  stanovili  do 31. augusta 2021 (pozn.redakcie).

Baránek o Ukrajine: TOTO mi nejak nejde do hlavy. Ibaže by to bolo inak. Ale to je vylúčené
Situácia na Ukrajine je stále viac ako zlá, pretože vojna nie a nie utíchnuť. Žiaľ, ak sa o mier nepokúsia lídri oboch krajín, tak krviprelievanie sa zrejme tak skoro neskončí. Lenže pozor, môže byť ešte horšie. Dôvodom je ukrajinská jadrová... Čítať ďalej
10 | 08 | 2022 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik