Branislav Gröhling: Šíri sa bohapusté klamstvo!
11 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Ja som na tej republikovej rade sedel a viem, čo tam zaznelo. Tak ako sme jednotní, sme ešte neboli," tvrdí minister školstva Branislav Gröhling (SaS) a tvrdí, že éterom sa šíri bohapusté klamstvo. O čo ide priblížil vo svojom príspevku na sociálnej sieti.

"Predstavitelia OĽaNO začali konečne priznávať, že odchodom SaS vláda nepadá, ale budú pokračovať v menšinovej vláde. Na takéto vládnutie ale budú potrebovať aj hlasy opozície. Lenže vláda príde o garantované hlasy SaS. Tie mala pri kľúčových reformách, ktoré prešli najmä vďaka podpore SaS," vysvetľuje minister školstva Branislav Gröhling. 

"Ak prelomili veto prezidentky s fašistami, upravujú podľa nich zákony či presadzujú spolu s nimi zákony ako zákaz dúhových vlajok, tak spolupráca s fašistami bude pre vládu jednoduchšia ako s kritickou SaS. Určite preto budú pre menšinovú vládu fašisti prvou voľbou pri podpore zákonov. Ja sa však na tom podieľať nebudem," dodáva. 

"Ešte mi dovoľte zdôrazniť jednu vec, ktorá sa začína šíriť. A to vraj, že SaS nebola jednotná v požiadavke odchodu Igora Matoviča z vlády. Je to bohapusté klamstvo. Tie sa teraz šíria neustále," zdôrazňuje Gröhling.

Marián Viskupič: Matovič si chce zrejme kupovať hlasy voličov za štátne služby
"Všetci si stále pamätáme "priekopnícke" nápady Igora Matoviča, ako bolo celoplošné testovanie či očkovacia lotéria. Nezabudli sme ani na ich cenu a von oknom vyhodené peniaze nás všetkých. Teraz prichádza s ďalším "výnimočným" nápadom," upozorňuje... Čítať ďalej
11 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Matovič bude naďalej vydierať

Ja som na tej republikovej rade sedel a viem, čo tam zaznelo. Tak ako sme jednotní, sme ešte neboli.

"Vieme, že ak Igor Matovič bude aj naďalej ministrom financií, nebude len na jeseň všetkých vydierať s rozpočtom, ale príde aj s ďalšími nezmyselnými nápadmi za desiatky až stovky miliónov eur ako Sputnik, očkovacia lotéria, očkovací bonus, plošné testovanie či na kolene nachystané krúžky nastavené pre podvodníkov," konštatuje v závere príspevku minister školstva Branislav Gröhling.

Je rozhodnuté? Naď vysvetlil postoj k požiadavke SaS o odchode Igora Matoviča
Jaroslav Naď vyvolal nedávno veľký rozruch svojim vyjadrením, že zvažuje odchod z politiky, pretože je z nej znechutený. Koaličná kríza vrcholí a bola aj hlavnou témou rozhovoru, ktorý priniesol Denník N. Naď vysvetlil svoj postoj a postoj OĽaNO k... Čítať ďalej
11 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik