Ponoril Žiak (SaS) do morálnej žumpy?! (VIDEO)
09 | 08 | 2022 I Diana zaťková

Koaličný poslanec Miroslav Žiak (SaS) si ani po tak dlhom čase nedá pokoj! Opakovane už takmer dva roky spája smrť otca podpredsedu Smeru Ľuboša Blahu s ochorením covid, ktorým mal podľa Žiaka Blaha svojho otca nakaziť. Pravdepodobne za dva roky svojho pôsobenia v parlamente nenašiel na riešenie nič, v čom by bol schopný, a tak naozaj svojimi rečami, ktoré mu v minulosti vyčítali nielen opoziční, ale aj vládni poslanci, ťahá stranu SaS do tej najšpinavšej žumpy.

Smeráci v ZOO

"Viete, kto je politická hyena?" Toto sa pýta na sociálnej sieti saskár Žiak, ktorý priložil aj video z taiwanskej ZOO. "Človek, ktorý pre svoju záchranu dokáže obetovať celý národ, svoje meno vo svete ako ,,najúspešnejšieho 12 ročného premiéra", či životy ľudí...," píše poslanec a vo videu dal dvom hyenám vo výbehu mená Ľuboš Blaha a Robert Fico.

"Taktiež človek, ktorý na svojom FB hecuje ľudí v čase pandémie, aby nedodržiavali opatrenia, neočkovali sa, či organizovali protestné zhromaždenia v čase vrcholu tejto pandémie. Následne však nakazíte svojho otca a ten na následky ,,neexistujúceho" vírusu podlahne," vrátil sa zas a znova Žiak k svojej obľúbenej a, žiaľ, za dva roky jedinej téme svojej práce v NR SR, k útokom na Blahu.

Je však známe, že Blaha ochorel na covid až po smrti svojho otca. Žiakovi jeho narážky v minulosti vyčítali nielen opoziční, ale aj koaliční poslanci. Saskár sa však poučiť nedal. Môžeme len tipovať, že mu Blaha za takú dobu už prirástol k srdcu a spomína ho pri každej možnej príležitosti. Ako zaľúbenec svoju milovanú polovičku.

Remišovej trápne pexeso. Nepohodlných pomaličky ODŠKRTÁVALA! (FOTO)
Aby bola strana Za ľudí v očiach národa dôveryhodnejšia, Veronika Remišová svojho času vytvorila akési pexeso s tvárami tých, ktorým sa budú venovať orgány činné v trestnom konaní, prípadne aj súdy. Od jeho zverejnenia prešlo dva a pol roka. Aké... Čítať ďalej
09 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Nastala tvrdá reakcia Blahu

Blaha sa však tentokrát rozhodol tvrdo reagovať. "SaS spadla do absolútnej morálnej žumpy - dokážu sa ospravedlniť?," spýtal sa smerák na sociálnej sieti Telegram. A dodáva: "Neviem, či v politike existuje niečo nechutnejšie ako je poslanec Miroslav Žiak z SaS. Nerozumiem, ako môže niekto v politike zneužívať smrť vášho najbližšieho človeka," krúti hlavou opozičný poslanec.

A dodáva aj vysvetlenie. "Napísal, vraj som nakazil svojho otca Covidom a ten kvôli tomu zomrel. To je taká nechutná a neľudská lož, že sa mi až zdvíha žalúdok. Môj otec zomrel 22. decembra 2020 a ja som dostal prvýkrát v živote Covid začiatkom januára 2021. Je medicínsky nemožné, aby som nakazil svojho otca. A Žiak to veľmi dobre vie, pretože už raz v parlamente skúšal vyťahovať tieto nechutné lži a vykričali mu to viacerí poslanci, z opozície aj koalície - kopať do rodiny a do zosnulých je absolútne choré. SaS-ka ticho. Od svojho magora sa nedokážu dištancovať."

Blaha jedným dychom dodáva, že podobné útoky by sa v politike nemali diať aj napriek politickému nepriateľstvu. Nepozdáva sa mu taktiež to, že médiá na Žiakove opakované tvrdenia nereagujú, pri čom situáciu porovnáva s obranou dcéry prezidentky Zuzany Čaputovej a to práve zo strany novinárov.

Beňová: Ak je znechutený minister, čo už majú povedať ľudia?
Znechutení sú už všetci, nielen Vy, pán minister obrany! Toto odkazuje Jarovi Naďovi europoslankyňa Monika Beňová. Na to sú, ako sa vyjadrila na sociálnej sieti, jednoznačnou odpoveďou predčasné voľby. Reaguje na vyjadrenia Naďa "Po Jurajovi... Čítať ďalej
09 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

„Je jedno, ako veľmi sa nemáme radi – toto sa jednoducho nerobí. Len si predstavte, že by si niekto vymyslel na Čaputovú takúto nejakú nechutnosť. Stačilo, že niekto dostatočne nehíkal nad jej dcérou modelkou a už bol oheň na streche. Keby niekto šíril lož, že kvôli nej zomrel jej otec, od rána do večera by ho tu okrikovali liberálne médiá, odsúdili by ho súdy celého sveta a SaS-kári by stáli prví v rade, aby sa mohli hodiť o zem,“ konštatuje Blaha.

Vyzýva SaS na ospravedlnenie

"Ale ak sa chce SaS ďalej oháňať slušnosťou a morálnosťou, tak očakávam okamžité ospravedlnenie. Sú isté hranice, ktoré sa neprekročujú nikdy a nikde. Rodina je jednou z nich. Tak čo, SaS, ukážte sa, či nájdete v sebe aspoň štipku morálky. Čakám," uzavrel Blaha status na Telegrame.

Krajniak si kopol do progresívcov, liberálov a redaktorov „červených denníkov“. TOTO asi rozdýchajú len ťažko
Slovenská politika je ako more, ktoré je chvíľu pokojné a chvíľu zase rozbúrené ako po búrke, ktorá sa strhla - medzi politikmi. A do toho všetkého pridávajú svoj diel aj niektoré médiá, ktorým nevyhovuje, čo sa u nás práve deje. V statuse sa do... Čítať ďalej
09 | 08 | 2022 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik