Milan Uhrík: Pán Naď, odíďte, a vezmite so sebou aj ostatných z vlády
07 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) uvažuje o odchode z politiky. Europoslanec Milan Uhrik (Republika) mu gratuluje a pripomína, že Naď nad odchodom uvažuje, lebo je znechutený z politiky a zrejme aj bordelu svojej vlády, pretože opozícia vo vláde nie je. Na rozhodnutí ministra obrany ale Uhrík nič prekvapujúce nevidí a v príspevku na sociálnej sieti vysvetlil, prečo to tak je.

"To, že Naď a ostatní utekajú nie je prekvapujúce. Majú to v povahách. Asi všetci očakávame, že po konci vlády aj zutekajú. Do Bruselu, do Washingtonu, na ranč do Austrálie, skrátka hocikde. Veď medzi ľudí na Slovensku už nemôžu vyjsť," myslí si europoslanec Milan Uhrík.

Ľuboš Blaha: Keď Naď odíde, na Slovensku vypukne celonárodná veselica
"Go home Jaro, go home," začína Ľuboš Blaha (SMER - SD), poslanec NR SR príspevok na Telegrame. Blaha reaguje na informáciu, že minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO), zvažuje odchod z politiky. Je presvedčený, že vypukne celonáradná veselica a... Čítať ďalej
07 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

"Ale prečo chce Naď utekať už teraz?" Pýta sa europoslanec Uhrík

"Možno preto, že svoje úlohy má už vybavené. Americké základne na Slovensku sú schválené, Slovensko je zatiahnuté do vojny, zbrane Zelenskému prúdia, armáda je vybrakovaná, miliardové kontrakty na nákup nových zbraní sú podpísané," odpoved Uhrík.

"Načo by ešte zostával ministrom? Chodiť len tak každý deň do práce a rutinne riadiť rezort za nejaký "trápny" ministerský plat?" Pýta sa opäť.

"Poprajme ministrovi Naďovi čo najrýchlejšiu cestu z politiky. Pán Naď, odíďte, a vezmite so sebou aj ostatných z vlády. Netrápte viac Slovensko. Už včera bolo neskoro," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti.

Minister obrany Jaroslav Naď je znechutený! Odchádza?
Minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO) zvažuje odchod z politiky, podľa vlastných slov je z nej znechutený. Povedal to v diskusii na festivale Atmosféra. Oznámiť to mal už aj premiérovi Eduardovi Hegerovi (OĽANO) a tiež lídrovi hnutia a ministrovi... Čítať ďalej
07 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik