Viktor Orbán: Spoľahnime sa na svoje kresťanské korene!
06 | 08 | 2022 I Eka Balašková

O tom, že Viktor Orbán vystúpil v úvode štvrtkovej  výročnej Konferencie konzervatívnej politickej akcie (CPAC) v texaskom Dallase, sme vás informovali už aj na našich stránkach. Jeho prejav, v ktorom vyjadril plnú mieru solidarity ukrajinskému obyvateľstvu, bol však ďaleko obsiahlejší.

„Potrebujeme silnú Ameriku so silným vodcom“

„Našou predstavou budúcnosti je, že globalisti môžu ísť do pekla! Ja som prišiel do Texasu. Neviem poradiť, čo by ste mali urobiť, avšak tvrdím, že dosiahnuť mier dokážu iba silní vodcovia. Potrebujeme silnú Ameriku so silným vodcom,“ konštatoval Orbán s poznámkou, že svet čaká odpoveď týkajúcu sa budúcnosti od Spojených štátov. Vo štvrtok (4.8.) ministerský predseda Maďarska zverejnil celý svoj prejav na Facebooku.

Orbán v Dallase: Kresťanský politik nemôže byť rasista!
Maďarský premiér Viktor Orbán sa vo štvrtok zúčastnil Konzervatívnej politickej akčnej konferencii (CPAC) v americkom štáte Texas. Tu vystúpil aj s prejavom, v ktorom skonštatoval, že Západ je uzavretý v "strete civilizácií", informuje portál... Čítať ďalej
05 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Boj je nevyhnutný!

„Musíme bojovať! Víťazstvo nie je nikdy možné, ak pôjdeme smerom najmenšieho odporu. Musíme si vziať späť inštitúcie vo Washingtone v Bruseli. Musíme v sebe navzájom objaviť priateľov a koalície. Musíme skoordinovať pohyby našich skupín, pretože čelíme rovnakej výzve,“ vysvetľoval Američanom v anglickom jazyku maďarský premiér.

Odkaz na sv. Jána Pavla II. 

„Nebude to ľahké. Ale netreba sa báť, verme pápežovi, svätému Jánovi Pavlovi, verme posolstvu poľského pápeža: ´Neexistuje žiaden nepriateľ, ktorého by už Kristus dávno neporazil," povzbudil Orbán prítomných účastníkov CPAC.

"Takže poďme a zvíťazme! Boh nech požehná Texasu. Boh nech požehná nášmu priateľstvu! Všetko dobré a dovidenia!“ – uzavrel Viktor Orbán svoj emotívny prejav, ktorý prítomní ocenili nadšeným potleskom.

V USA varujú rodičov deti pred opičími kiahňami. TOTO hovoria odborníci
Najmenej piatim deťom v USA diagnostikovali opičie kiahne. Mohli by sa školy stať horúcim miestom šírenia vírusu? Čo na to hovoria odborníci? Aj keď sa v USA vyskytlo iba päť prípadov opičích kiahní u detí, rodičia si už lámu hlavy najmä pre... Čítať ďalej
06 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

_______________

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu.

Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik