Chce LGBT+ hnutie zničiť kresťanstvo?
04 | 08 | 2022 I Eka Balašková

Hoci sa LGBT+ komunita tvári, ako tá, ktorá vyhľadáva len vzájomnú lásku a prijatie, sama chce kresťanstvo donútiť mlčať a postupne ho zlikvidovať. Dôkaz človeka, ktorý vyrastal v Baltimore prináša portál lifenews.sk 

Príklad Izraela

"Ľavičiari vo veľkom vykresľujú Izraelitov ako naničhodníkov. Tvrdia, že Izrael odmieta vyjednávať o mieri s Palestínčanmi. Cieľom Palestínčanov je zahnať Izraelitov k moru. Ako sa prosím vás dá nájsť spoločná reč a vyjednávať o mieri s človekom, ktorý si želá vašu smrť?" pýta sa autor článku. v paralele k tomu, že mnohí kresťania majú zmierlivý postoj k LGBT+ agende.

Naozaj sú obeťami?

Ľavičiari podľa autora používajú účinnú taktiku - stavajú sa do pozície obetí. Naozaj musíme chápať "obete" napríklad BLM? Tých citlivých a láskavých ľudí, ktorí vám zapália auto len preto, že ste biely, prípadne vyrabujú obchod s elektronikou? To je totiž paralela medzi hnutím BLM (Black lives matter - na čiernych životoch záleží) a hnutím LGBT+. 

Nemci si budú môcť zmeniť pohlavie každý rok! To bude mela
Portál Nový čas priniesol informáciu, podľa ktorej "návrh zákona o sebaurčení" priniesli ministri v Nemecku. S čím počíta? Zákon o sebaurčení pripravili spolková ministerka pre rodinu Lisa Pausová a minister spravodlivosti Marco Buschmann. Ten... Čítať ďalej
03 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Učenie sebanenávisti

Na príklade z USA vidíme, ako je do detí vštepované, že ich prirodzenosť je dobrá, len ak majú správnu (tmavú) farbu pleti. "Milí moji, učiť nevinné deti aby sa nenávideli za to, akými ich Boh stvoril, je číre zlo," upozorňuje autor a vysvetľuje, akú to má spoločnú taktiku s LGBT+ hnutím: "S rovnako agresívnou tyraniou vystupuje aj LGBTQ hnutie, ktoré prevalcováva celú krajinu, pričom zrovná so zemou každého, kto len naznačí niečo iné, než nadšený súhlas s predefinovaním pojmu manželstva."

Ale veď to je Amerika,

poviete si. Lenže si treba uvedomiť, z akej strany vyšla naša hlava štátu. Aj na sociálnych sieťach v rámci Slovenska sme svedkami tvrdého výsmechu kresťanom a kresťanstvu, no vidno napríklad na Ministerstve školstva, že štátne inštitúcie sú plné ľudí so zmýšľaním na spôsob PS. 

Pápež František po návrate z Kanady: Rezignácia je jedna z možností
Len pred pár dňami sa skončila 37. apoštolská cesta pápeža Františka. Tentokrát jeho kroky viedli do Kanady, kde sa stretol aj s bývalými domorodými žiakmi internátnych škôl. O tých kanadských sa pred časom objavila informácia, aké nevhodné... Čítať ďalej
02 | 08 | 2022 | Eka Balašková

"Oklamaní a podvedení LGBTQ hnutím kresťania pasívne kráčajú na popravu kresťanstva. Ale počkať – podľa Božieho Slova napokon zvíťazíme!" Presviedča nás autor článku.

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu.

Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydenni