Vytočený Naď zakazuje Slovákom zábavu! Aj despota Nero povolil chlieb a hry
03 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

"Žiadam novinárov z Plus 7 Dní, aby sa správali zodpovedne a v čase vojny na Ukrajine nešírili dezinformácie!" Takto sa pustil minister obrany Jaro Naď na sociálnej sieti do novinárov, ktorí sú za jednou z najobľúbenejších rubrík magazínu "Naša fikcia". Minister, ktorý vyšiel z rád OĽaNO si pravdepodobne myslí, že Slováci sa už nemôžu ani zasmiať! Takže po novom - opovážte sa všetci Slováci používať humor!

 

"Vraj “Naša fikcia”. S touto rubrikou v časopise Plus 7 dní už máme svoje skúsenosti - zdieľa sa v rôznych konšpirátorských skupinách, ľudia nás kontaktujú, či sú uvedené informácie pravdivé a v časti spoločnosti vytvára reálne obavy," rozpísal sa Naď na facebooku pri kritike jednoznačne fiktívneho a humorného článku týždenníka Plus 7 Dní.

"Takto podávať informácie o obrane štátu je v čase vojny u našich susedov maximálne nezodpovedné, preto žiadam, aby sa témy obrany a bezpečnosti nezneužívali s cieľom vytvoriť senzáciu prípadne robiť politiku," nepochopil minister humorne odľahčený článok. A práve trochu humoru v tomto marazme, v ktorom sme sa ocitli, Slováci jednoducho potrebujú. Máme snáď najbližšie očakávať zákaz smiať sa?

 

Eduard Chmelár: TOTO JE NEONORMALIZÁCIA
"Nežijeme v demokratickej spoločnosti a slobodu iba predstierame," zamýšľa sa vo svojom komentári na stránke sociálnej siete politický a mediálny komentátor, publicista, historik, vysokoškolský pedagóg a občiansky aktivista Eduard Chmelár. Názor... Čítať ďalej
03 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

 

A minister pokračuje: "Áno, samozrejme, autori ošetria článok skoro neviditeľným označením “Naša fikcia”, je to teda právne v poriadku. Na druhej strane si treba uvedomiť, že nie všetci rozumejú takémuto vymyslenému formátu a vie ich naozaj znepokojiť." Fikcia môže znepokojiť niekoho iba vtedy, ak sa približuje pravde. Vie snáď pán minister niečo, čo my nie, keď sa tak znepokojuje?

Na záver svojho statusu však oznámil, že tá fikcia nie je pravda - "nič také nechystáme. Žiadnu povinnú vojenskú službu opätovne zavádzať nebudeme, je to úplné klamstvo," vystihol podstatu fikcie konečne Naď.

Ale na záver si nenechal ujsť jednu malú vyhrážku: "Prosím kolegov z Plus 7 dní ešte raz, aby sa správali zodpovedne a adekvátne k situácii! Inak by sme si mohli myslieť, že zámerne strašia ľudí, aby vyvolávali nepokoje. Všakže…"

Nie je čo dodať....

 

Žiaľ, čaká nás ďalšia šialená špirála zdražovania, priplatíme tisíce!
Na jar vláda oznámila, že s výrobcami elektriny podpísala akési memorandum o zastropovaní cien elektriny a Slovensko si zdanlivo vydýchlo. Zdá sa však, že ako kritici vlády v tom čase avizovali, toto memorandum stačiť nebude. Úrad na reguláciu... Čítať ďalej
03 | 08 | 2022 | Eka Balašková

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu.

Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik