Eduard Chmelár: Jaroslav Naď je prvým slovenským politikom, ktorý protestuje proti vtipu
03 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Raz to muselo prísť: Jaroslav Naď je prvým slovenským politikom, ktorý protestuje proti vtipu a obrázok z dlhoročnej rubriky Naša fikcia časopisu Plus sedem dní označuje za dezinformáciu, skonštatoval na sociálnej sieti publicista a historik Eduard Chmelár.

 

"Urobil tak to, čo neurobil nielen Ján Slota či Andrej Danko, ale na čo sa nechytá ani Gottwaldov zať a minister obrany v päťdesiatych rokoch Alexej Čepička," krúti hlavou Chmelár.

 

"Viete, koľko by som ja musel podať žalôb proti najrôznejším photoshopovým obrázkom, neraz viac zákerným ako vtipným, keby som protestoval proti každému "nepravdivému fóru"? Stará známa múdrosť hovorí, že iba hlupák protestuje proti vtipu. Ale múdrosť a dôvtip, ako je všeobecne známe, sa o Jara Naďa ani neobtrela," uzavrel publicista.

 

Minister obrany dnes na sociálnej sieti obvinil týždenník Plus 7 Dní zo šírenia dezinformácií v populárnej rubrike "Naša fikcia". V závere svojho stausu použil na novinárov jednoznačnú vyhrážku: "Prosím kolegov z Plus 7 dní ešte raz, aby sa správali zodpovedne a adekvátne k situácii! Inak by sme si mohli myslieť, že zámerne strašia ľudí, aby vyvolávali nepokoje. Všakže…"

 

Vytočený Naď zakazuje Slovákom zábavu! Aj despota Nero povolil chlieb a hry
"Žiadam novinárov z Plus 7 Dní, aby sa správali zodpovedne a v čase vojny na Ukrajine nešírili dezinformácie!" Takto sa pustil minister obrany Jaro Naď na sociálnej sieti do novinárov, ktorí sú za jednou z najobľúbenejších rubrík magazínu "Naša... Čítať ďalej
03 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu.

Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik