Uhrík: Slovensko sa musí pripraviť na zmeny!
02 | 08 | 2022 I Eka Balašková

Vo videu na Facebooku Milan Uhrík (Republika) analyzuje hrozbu znovuoživenia konfliktu medzi Srbskom a Kosovom. Všíma si tiež kontext medzi Kosovom a Taiwanom. 

Ide o ďalšiu vojnu vo svete?

"Nestačí Západniarom krvavý konflikt na Ukrajine, ktorý sami zväčšujú dodávkami zbraní?" pýta sa vo videu Uhrík a pripomína provokáciu Číny, "Veď načo ide teraz vedúca americká kongresmanka spolu s americkým loďstvom na Taiwan aj napriek ráznemu nesúhlasu Číny? Jasné, že len provokovať. Chodia čínski politici s flotilou lietadlových lodí podporovať separatistov do Ameriky?" Pokračuje v otázkach predseda hnutia Republika.

Presun geopolitického ťažiska

Uhrík konštatuje, že dnes už je jasné, že provokácie Západu sa budú len stupňovať. "Západ bude krachovať len kvôli hlúpym a konfliktu chtivým politikom a vplyv USA bude postupne upadať," podotýka Uhrík: "Svet sa mení a dnes už nik nepochybuje, že geopolitické ťažisko sa presúva do ázijsko-pacifického regiónu." Podľa neho silnejú Čína, India a Rusko a slabne vplyv Západu.

Slovenský národ sa vláde vymyká z rúk
Prozápadnú orientáciu podporuje podľa najnovších prieskumov iba 34% Slovákov! Na svojej stránke Hoaxy a podvody to uverejnila Polícia SR. Slovenskí občania začínajú súčasnej vláde dávať jednoznačne najavo, že jej smerovanie im nevyhovuje.... Čítať ďalej
02 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Pripravme sa na to

"Robme tak, aby sa Slovensku vďaka dobrým vzťahom darilo aj vtedy, keď sa Západ vedený pomýlenými bláznami začne rúcať," vyzýva Uhrík vo videu. 

-------------------

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu.

Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik