Nový banner na ktorom je otázka pre lídra protikorupčného hnutia OĽaNO
30 | 07 | 2022 I Gabriela Fedičová

„Ak ste protikorupční, buďte protikorupční. Ak ste hajzli, buďte hajzli, ale dajte nám vedieť, čo urobíte?“ Pýtajú sa v Michalovciach Igora Matovičova a členov hnutia OĽaNO

V Michalovciach nainštalovali nový banner. „Pán minister Matovič, vraj ste o situácii v PPA nevedeli. Teraz už viete. Čo urobíte?“ Pýta sa vo videu na sociálnej sieti, Iniciatíva poľnohospodárov.

Odpoveď od Igora Matoviča žiadajú aj poľnohospodári v Michalovciach

„Myslíte si pán Matovič, že to máme chápať tak, že vy ste proti korupcii iba vtedy, keď vám to vyhovuje? Ale keď vám to nevyhovuje, tak nie ste proti korupcii? Ja budem apelovať aj na všetkých poslancov OĽaNO. Pán Šudík, cestou do Michaloviec tento banner uvidíte. Pán polanec Mičovský, tento Banner cestou do Michaloviec uvidíte. Skúste nám dať odpoveď na to, čo sa deje. Lebo to, čo sa deje na PPA je, že absolútne proti zdravému rozumu. Aby chlap z luxusu išiel robiť do malej kancelárie."

"Pán Matovič, my už pršteky necucáme, ak ste protikorupční, buďte protikorupční. Ak ste hajzli, buďte hajzli, ale dajte nám vedieť, čo urobíte,“ odkazuje lídrovi hnutia OĽaNO, Iniciatíva poľnohospodárov z východného Slovenska, konkrétne z Michaloviec.

Dag Daniš: Za „fašistu,“ či „toxického“ dnes označia kohokoľvek, kto nepokľakol na dúhovom Pride
Dag Daniš si myslí, že za „fašistu,“ či „toxického“ dnes označia kohokoľvek, kto nepokľakol na dúhovom Pride. Je presvedčený, že dnes sú podstatné kampane a účinné sú podľa neho aj tie manipulatívne. „Keď sa Sulíkovi, prezidentke a médiám... Čítať ďalej
29 | 07 | 2022 | Gabriela Fedičová