Pellegrini: Cenzúra slovenského internetu Ukrajine nepomôže!
26 | 02 | 2022 I Emanuel Orban

Líder percentuálne najsilnejšej opozičnej politickej strany Hlas-SD Peter Pellegrini včera po schválení zákonov Národnej rady SR, ktoré sa týkali solidárnej pomoci pre Ukrajinu zverejnil na sociálnej sieti status s videom komplexne vyjadrujúcim stanovisko poslaneckého klubu. Vo vyjadrení rázne odmieta akékoľvek politikárčenie a zneužívanie vážnej situácie na úkor vlastného prospechu. 

Solidarita s Ukrajinou 

"HLAS dnes všetkými svojimi prítomnými poslancami podporil uznesenie Národnej rady, odsudzujúce napadnutie Ukrajiny. Presne tak sme boli pripravení podporiť aj balík pomoci pre vojnových utečencov a uľahčiť im príchod do bezpečia." 

Peter Pellegrini odsúdil útok Ruska na Ukrajinu
K prezidentke Slovenskej republiky Zuzane Čaputovej, premiérovi Eduardovi Hegerovi a predsedovi parlamentu Borisovi Kollárovi sa jednoznačne svojím vyjadrením osudzujúcom konanie Ruskej federácie pridal aj (podľa prieskumov) predstaviteľ... Čítať ďalej
24 | 02 | 2022 | Emanuel Orban

So zavedením cenzúry bez širšej odbornej diskusie nesúhlasíme 

"Žiaľ, vládna koalícia opäť neodolala pokušeniu zneužiť túto pomoc na politiku. Do záchranného balíka totiž prepašovala aj možnosť cenzúry slovenského internetu. A to nijako nepomôže Ukrajine, ale výlučne politikom, ktorým iné názory jednoducho prekážajú. Prosili sme vládnu koalíciu, aby tento zásah do základných ústavných práv vyradila zo zákona, ktorým sme aj my chceli pomôcť ťažko skúseným Ukrajincom. Žiaľ, nepodarilo sa, a preto sme toto opatrenie nemohli s čistým svedomím podporiť." 

Tvrdá cenzúra! Milanová sa sťažuje na RTVS, že dovolila prehovoriť Čarnogurskému!
Neskutočná drzosť! To si nedovolil ani Biľak s celým ústredným výborom a jednému zo svojich predchodcov, Miroslavovi Válekovi nesiaha ministerka Milanová morálne ani po podrážky topánok. Dovoľuje si zakazovať a prikazovať RTVS, čo a koho môže a čo... Čítať ďalej
23 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickým udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.