Becík podáva pomocnú ruku ukrajinským utečencom
26 | 02 | 2022 I Emanuel Orban

Starosta obce Dvory nad Žitavou Branislav Becík sa vo svojom zverejnenom statuse na sociálnej sieti pridáva k solidárnej spolupráci krízového štábu pri riešení problémov integrácie vojnových utečencov z Ukrajiny.

Becík ponúka priestory infraštruktúry obce (budovu internátu) pre potreby ukrajinských mladých rodín s deťmi, preto intenzívne rokuje so zastupiteľstvom Nitrianskeho samosprávneho kraja. 

Výzva na pomoc: Ozvite sa kedykoľvek, pomôžeme radi  

"PONÚKAM POMOCNÚ RUKU MOJIM KOLEGOM STAROSTOM A PRIMÁTOROM Z VÝCHODU SLOVENSKA🤝Krízový štáb v obci Dvory nad Žitavou sa dnes jednomyseľne uzniesol, že poslanci obecného zastupiteľstva, miestny spolok Slovenského červeného kríža v spolupráci s dobrovoľníkmi, ako aj zamestnanci obce a obecného podniku sú pripravení byť nápomocní v prípade potreby pri umiestnení vojnových utečencov z Ukrajiny do našej obce."

Eduard Heger: Slováci, pomôžme ukrajinskému ľudu!
Predseda vlády SR Eduard Heger(OĽaNO) zverejnil na sociálnej sieti status, v ktorom v kocke zhrnul včerajšie dojmy zo stretnutia s ukrajinskými matkami a ich malými deťmi. Heger dôrazne vyzýva na ľudskosť prístupu zo strany slovenského... Čítať ďalej
26 | 02 | 2022 | Emanuel Orban