V prípade "Miloslavov" padlo prvé obvinenie
25 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

V prípade incidentu, ktorý sa odohral v obci Miloslavov, obvinila polícia mladistvú E. M. Vyšetrovanie prípadu naďalej pokračuje. Polícia Bratislavského kraja o tom informuje na sociálnej sieti.

Dievča je podľa polície obvinené z trestného činu ublíženia na zdraví a trestného činu výtržníctva. Bližšie informácie k prípadu poskytne Krajská prokuratúra v Bratislave.

Maloleté, 11-ročné dievča, mali podľa medializovaných informácií napadnúť, opiť a vyzliecť 2. januára v Miloslavove kamaráti. Incident si mali nakrútiť na telefón a zverejniť na sociálnych sieťach. Celé sa to malo odohrať v obci v areáli bývalého družstva. Na zverejnenom videu by mali byť 14-, 15- a 16-ročné deti.

Podľa medializovaných informácií by takýto prípad nemal byť jediný a táto skupina už mala zaútočiť na deti aj v minulosti.

J. Laššáková: O veľkej krivde malého človeka
Názov to má takmer rozprávkový, no - nie je tomu tak. Ústavná právnička píše o najodvážnejšom ministrovi druhej vlády, ktorú sa podarilo pani prezidentke tak citlivo vymenovať prvého apríla 2021 a ktorý sa vyhrážal ľuďom s iným názorom. Opäť.... Čítať ďalej
25 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickým udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.