Ťažké boje o Černobyľ Hrozba pre celú Európu!
24 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

Poradca ministra vnútra Ukrajiny Anton Geraščenko uviedol, „že ruské jednotky z územia Bieloruska vstúpili do černobyľskej zóny.“ Uvádza agentúra Interfax.

Ohrozená Európa

Ruské okupačné vojská sa pokúšajú zmocniť jadrovej elektrárne v Černobyle, naši obrancovia dávajú svoje životy, aby sa tragédia z roku 1986 už nezopakovala, napísal dnes na Twitteri ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. „Toto je vyhlásenie vojny celej Európe,“ napísal.

Tvrdé boje

"Dôležitá informácia o ruskej invázii! Okupačné vojská z územia Bieloruska vstúpili do černobyľskej zóny. Národná garda, ktorá stráži sklad nebezpečného rádioaktívneho odpadu, tvrdohlavo odoláva," napísal v kanáli Telegram.

Radioaktívny prach môže zabíjať

Geraščenko zdôraznil, že „ak bude v dôsledku nepriateľských delostreleckých útokov zničený sklad jadrového odpadu, rádioaktívny prach môže pokryť územia Ukrajiny, Bieloruska a EÚ!“.

Poskytneme azyl všetkým utečencom z Ukrajiny
Predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová uviedla, že „Európska únia je pripravená prijať neobmedzený počet utečencov z Ukrajiny a poskytnúť akúkoľvek humanitárnu pomoc.,“ píše ukrajinská agentúra Interfax. Azyl pre všetkých "Sme... Čítať ďalej
24 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.