Poskytneme azyl všetkým utečencom z Ukrajiny
24 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

Predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová uviedla, že „Európska únia je pripravená prijať neobmedzený počet utečencov z Ukrajiny a poskytnúť akúkoľvek humanitárnu pomoc.,“ píše ukrajinská agentúra Interfax.

Azyl pre všetkých

"Sme tiež pripravení poskytnúť azyl všetkým utečencom, sme pripravení poskytnúť okamžite všetku potrebnú humanitárnu pomoc, okrem makrofinančnej pomoci Ukrajine vo výške viac ako 1 miliardy eur. Koľko utečencov to bude, nevieme," dodala, ale sme plne pripravení ich prijať,“ povedala von der Leyenová na dnešnom brífingu v Bruseli.

Ruskí novinári - "Cítime bolesť, hnev a hanbu"
Nezávislí novinári z Ruska: "Cítime bolesť, hnev a hanbu" - znie titulok správy TA SR Známy ruský novinár a nositeľ Nobelovej ceny mieru Dmitrij Muratov, ako aj novinári nezávislých ruských médií zverejnili vo štvrtok spoločné vyhlásenie, v ktorom... Čítať ďalej
24 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

________________________________

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.