Na juhu Ukrajiny prebiehajú kruté boje
24 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

„Pokračujú prudké boje na Doneckom a Luhanskom smere, pod útokom Genichesk, Kakhovka, ZSU kladú aktívny odpor a zastavujú nepriateľa.“ uviedol pre agentúru Interfax poradca šéfa prezidentskej kancelárie Voodymyra Zelenského Michail Podoljak.

Nepriateľ sa preskupuje

"Čo sa týka situácie na frontoch: teraz si dal nepriateľ operačnú pauzu, preskupuje sa. Na juhu krajiny však prebiehajú kruté boje, pod útokom je Genichesk, Skadovsk, Nova Kakhovka. Máme veľa fotografií a videí ruského ničenia V Luhansku a Donecku pokračujú kruté boje, ale rád by som zdôraznil, že ozbrojené sily boli na tieto udalosti pripravené a, samozrejme, veľmi aktívne vzdorujú a odtláčajú nepriateľa od hraníc,“ povedal Podoliak na brífingu v prezidentskej kancelárii.

Putinov priateľ Erdogan zaujíma postoj k ruskej ofenzíve na Ukrajine
Ruská vojenská akcia proti svojmu susedovi je neprijateľná! Hovorí Putinov priateľ - turecký prezident RecepTayyip Erdogan. Hrozba pre regionálnu stabilitu Turecký prezident Erdogan odsúdil Rusko za štvrtkový útok proti Ukrajine. Ankara... Čítať ďalej
24 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickým udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.