Kyjevčania sa ukrývajú pred náletmi v metre
24 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

„Kyjevské stanice metra Beresteiska, Nyvky, Sviatoshyn a Zhytomyrska, kde vlaky momentálne nepremávajú, slúžia ako úkryt v prípade leteckého poplachu,“ podľa agentúry Interfax uviedol starosta Kyjeva Vitalij Kličko.

Metro ako úkryt

"Priatelia! Tieto štyri stanice" červenej vetvy "metra, kde z organizačných dôvodov momentálne nepremávajú žiadne vlaky, aby ich Kyjevčania mohli použiť ako úkryt v prípade leteckého poplachu. Toto sú stanice:" Brest " "Nyvky", "Sviatoshyn" a "Zhytomyr",  napísal starosta vo svojom telegramovom kanáli.

Do staníc preprava zadarmo

Dodal, že všetky stanice kyjevského metra sú počas poplachu dostupné ľuďom v akomkoľvek veku. "V súčasnosti metro funguje v spôsobe dopravy. Prejazd na stanici je zadarmo," - dodal starosta Kyjeva.

J. Draxler: Situácia na Ukrajine je vážna, ale určite to nie je sľubovaná okupácia
Ani dnes sa nenaplnili predpovede „západných spravodajských služieb" o tom, ako sa Rusko chystá obsadiť Ukrajinu. Stačí si pozrieť mapku, ktorá sa tu týždne predstavuje cez médiá, ako Rusi povedú niekoľkonásobný úder do srdca krajiny, vrátane... Čítať ďalej
24 | 02 | 2022 | Ingrid Vrabcová

________________________

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickým udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.