Matovičovská norma. Koaličný poslanec o kolegyni z opozície: Ser na ňu!
22 | 02 | 2022 I Ján Papuga

V NRSR pokračovala rozprava o odvolávaní ministra vnútra Romana Mikulca za škandalózne vyjadrovanie vyšetrovateľov k vyšetrovaniu opozície, konfliktu záujmov a o zásahu ministra vnútra do živých prípadov. Poslanci Smeru - SD po častiach čítajú v rámci vystúpení diskreditačné texty z legálneho odpočúvania týchto vyšetrovateľov.

Jana Vaľová (Smer - SD) vo svojom vystúpení dala poslancovi J. Benčíkovi (SaS) otázku, prečo nepodal trestné oznámenie na kontroverzných vyšetrovateľov na to, ako sa vyjadrili k jednotlivým prípadom. Reagovala tak na to, že poslanci okolo J. Benčíka podali tresné oznámenia za to, že ich nazvali vlastizradcami a zverejňujú ich hlasovanie za americko-slovenskú dohodu.

Môžete ma upáliť, zavrieť, ale zo SAV neodídem
Slovenská akadémia vied (SAV) je znepokojená nárastom netolerancie a agresivity v našej spoločnosti. Napätie sa snaží zmierniť a zvolila na to veľmi zvláštny spôsob. Vyzvala opozičného poslanca Ľuboša Blahu (Smer-SD), aby okamžite ukončil svoje... Čítať ďalej
22 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Počas tejto interakcie sa ozval poslanec z koalície, ktorá mala byť novou slušnou politikou. Bol to M. Žiak z SaS, ktorý J. Benčíkoví z poslaneckej lavici adresoval výzvu: „Ser na ňu!“

Asi sa potom ťažko čudovať vulgárnemu prejavu „elitných“ vyšetrovateľov, keď národný parlament je zasypaný verbálnym hnojom.   

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.