Ďalšia mŕtvola v Bratislave. A opäť v lese  
22 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Dnes pred 8.00 hod. bolo v územnej pôsobnosti tretieho bratislavského okresu – konkrétne v Knižkovej doline - nájdené telo muža bez známok života. Policajti po príchode na miesto zistili, že ide o 54-ročného muža z Bratislavy. Informovali Bratislavské noviny.

Malo by ísť o nezvestného Fedora, po ktorom bolo vyhlásené pátranie už 21. februára. „Muž opustil miesto svojho bydliska ešte v ranných hodinách a odvtedy sa rodine neozval. Pátracia akcia sa začala o 20.00 hod. Zúčastnilo sa jej celkom 11 členov z Pohotovostného pátracieho tímu z BA a TT kraja, ktorí spolu s členmi hasičmi v Rači, políciou OO PZ Rača a ďalšími dobrovoľníkmi prepátravali okolitý lesnatý terén,“ uviedol pohotovostný pátrací tím na sociálnej sieti.

Polícia: Pri dopravnej nehode zomrel 52-ročný muž z Komárna
Dopravní policajti vyšetrujú príčiny sobotnej (19. 2.) nehody medzi obcami Dolný Štál a Okoč v okrese Dunajská Streda, pri ktorej zomrel 52-ročný muž z Komárna. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Muža nenašli a chceli pokračovať na ďalší deň. Web zoznam.sk uvádza, že na tele mŕtveho našli rezné a bodnorezné rany. 

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.