D. Kramplová (SNS): Zabudlo sa už na Kosovo?
22 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Dagmar Kramplová, členka predsedníctva Slovenskej národnej strany, sa na svojom facebookovom profile vyjadrila k udalostiam okolo Ruska a Ukrajiny. Včera (21. 2.) ruský prezident Vladimír Putin uznal nezávislosť Doneckej a Luhanskej republiky v Ukrajine, čo spustilu lavínu kritiky od proamerických politikov. Kramplová vo svojom statuse dáva veci na pravú mieru, keďže prozápadné médiá neinformujú objektívne.   

„V Nemecku sa po minulotýždňovom tlaku USA vedenie štátu rozhodlo za cenu veľkých vlastných strát zastaviť projekt Nord Stream 2. Som presvedčená, že toto rozhodnutie urobili v Nemecku už minulý týždeň, že toto bola aj hlavná téma rokovaní medzi Vladimírom Putinom a Olafom Scholzom a že toto bola celá prapríčina mediálnych provokácií a hystérie rozpútanej proti Rusku,“ píše Kramplová.

Marionetka na špagátiku
„Európa je na pokraji vojny a čo trápi veliteľku našich ozbrojených síl pani Zuzanu?“ Pýta sa predseda hnutia Republika na sociálnej sieti a hneď si aj odpovedá. Ľudia si dávajú na Instagram príliš pekné fotky. Vraj sociálne siete skresľujú.... Čítať ďalej
22 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Hlavný cieľ bol týmto sebapoškodzujúcim rozhodnutím Nemecka splnený. Kedže však mediálna mašinéria dokázala veľmi efektívne navodiť atmosféru konfliktu, z ktorého by mohla ukrajinská vláda ďalej vyťažiť, podľa Kramplovej sa pokračovalo v mediálnej hystérii ďalej.

Kde boli zástancovia medzinárodného práva?

„Na toto zareagovalo Rusko stiahnutím svojich síl. Keďže sa však už minulý piatok (18. 2. 2022) ukázalo, že stiahnutie Ruska využije Ukrajina s podporou NATO na koncentráciu síl a zvýšenie tlaku na obyvateľov Donecka a Luhanska (inak rovnaká stratégia, akú využilo NATO a albánski teroristi v rokoch 1998/1999 v Kosove), spravilo Rusko to, o čo ju ľudia v Donecku a Luhansku požiadali - ochránilo ich pred otvorenou vojnou, ktorá bezprostredne hrozila zo strany ukrajinskej vlády.

Treba pochopiť, čo si títo ľudia od roku 2014 museli vytrpieť a aj to, že nechceli, aby sa to zopakovalo. Obyvateľov Krymu v roku 2014 takýto postup ochránil od vojnových útrap, takže ak sa rozhodli požiadať Rusko o ochranu, zrejme nevideli iné východisko, ako ochrániť seba a svoje rodiny,“ vysvetľuje situáciu Kramplová.

"Prestitútky to označili za ruskú inváziu a hlupák v Bielom iba zdôraznil impotenciu USA"
Nie, titulok nie je redakčným dielom HD. Napísal ho vo svojom najnovšom blogu americký publicista Paul Craig Roberts. "21. februára, 16:00 centrálneho času USA: Dnes sa svet zmenil". Citát Paul Craig Roberts. "Po stretnutí s Bezpečnostnou radou... Čítať ďalej
22 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Snáď vojna nebude

Vyjadruje sa aj k diskutovanému porušovaniu medzinárodného práva. Spomenula Kosovo. Podľa nej si treba pripomenúť porušenie medzinárodného práva. Práve NATO a USA, ktoré práve v prípade Kosova zničilo medzinárodným právom uznaný princíp nedotknuteľnosti hraníc štátov.

Kramplová verí, že k žiadnemu vojenskému konfliktu nepríde a obe strany sa budú snažiť o mier.

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.