T. Taraba to nevydržal! Mohol sa TOTO opýtať?
19 | 02 | 2022 I Ivan Mihale

Keď T. Taraba za Život- NS v októbri minulého roku uviedol na svojom profile slová uznania a pripol fotografiu dcéry prezidentky Čaputovej, strhla sa obrovská vlna nenávisti a kritiky.  Taraba vvvolal vlnu cunami za to, že zverejnil fotografiu 17-ročnej prezidentkinej dcéry, z ktorej sa stala modelka. A pripol k nemu slová: "Po včerajšom dni vieme, že máme na Slovensku novú top modelku."

Na mediálnom bojisku si to "rozdali" takmer všetci, ktorí s Tarabom súhlasili, tí ktorí nesúhlasili a aj tí, ktorí sa snažili dopátrať k tomu ako to nezaradený poslanec vlastne myslel. Mnohí dokonca hovorili o kyberšikane. A to iba preto, že bolo označené 17- ročné neplnoleté dievča. Najviac však zrejme trpela jej matka, Zuzana Čaputová, ktorá Tarabovi vzápätí (nie však rýchlejšie ako podpis Obrannej dohody s USA) venovala ostrý status.

Po famóznom víťazstve a zisku bronzovej medaily na ZOH 2022 v Pekingu, kde sa predviedol aj mladučký talentovaný hráč a najlepší strelec J. Slafkovský, to T. Taraba nevydržal. Slafkovský ako neplnoletý mladík je aktuálne terčom množstva uznaní a je jasné, že ho čaká hviezdna kariéra, a preto sa poslanec pýta:

"Technická otázka: môžeme vlastne hodnotiť Slafkovského keď má len 17 rokov a je neplnoleté, maličké a zraniteľné dieťa? Nie je to šikana?"

A zas - "My máme bronz"! Nie, vy nemáte nič!
Veľmi sa ospravedlňujem, ale asi ťažko sa dá začať inak ako tým starým rímskym - „panem et circenses“, teda chlieb a hry. Ale mohol by som to skúsiť aj takto - zas tie nevymáchané huby, ktoré v živote nič pre šport ani pre Slovensko nespravili,... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Zožne si vlnu kritiky? Komentáre z ľudu tomu nenasvedčujú, aj keď...

Ján Beggby Dúdor: "No, sikana by to bola vtedy ak by sa napisalo: Zrodil sa hokejovy talent"

Miloš Batoch: "Šikana bude, keď priletia domov a koalícia si ich dá predvolať pred branno- bezpečnostný výbor za vyradenie USA zo štvrťfinále ZOH v Pekingu"

Filoména Semanová: "Zrejme má normálnych rodičov, ktorí sa neurazia, ak povieme že je to bombový hokejista."

Anaj Pap: "Pán Taraba vaše technické poznámky si radšej nechajte do parlamentu a chlapcovi z východu dajte pokoj lebo keď sa hokejový východ zomkne tak máte zapadňari po chlebe."

Jaroslav Ťapaj: "Pan taraba ja vas môžem, nechápem však vás oriešok, on už ako 17 ročný dosiahol niečo svetové ako najmladší skóroval na OH povela rokoch a dnešnými dvoma gólmi sa pravdepodobne na dlho zápise ako NAJMLADŠÍ NAJLEPŠÍ STRELEC OLYMPISKYCH HIER, co to tu motate ?????"

Lavína nenávisti za Tarabov status. Ale koalícia hádže ľudí ku dnu!
Poslanec NRSR Tomáš Taraba na svojom profile na sociálnej sieti uviedol: „Vieme, že na Slovensku máme novú top modelku.“ Reagoval tak na fotografiu prezidentkinej dcéry, ktorá predvádzala na módnej prehliadke. Prišla ju podporiť aj Zuzana Čaputová.... Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.